Użytkownik ani w dupe ani w oko ani w Opublikowano 7 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Nick: ani w dupe ani w oko Data i Godzina: 07.09.2024 ok godziny 11:30 Link do bana https://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php Link do dema: https://ufile.io/o3mrzmel Steamid: chyba to z wycinka z konsoli Wycinek z Konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Demko na forum...' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:448752805' [AMXBans] Your IP: '37.248.154.75' [AMXBans] =============================================== Coś od siebie: już raz maiłem bana i znowu........ proszę o szybkie odbanowanie. ja jestem poprostu zajebisty gracz a nie jakiś penis co czituje Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 7 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Większość dłuższych serii jego strzałów, jest jak na no recoil`u i idealnie trzyma się modelu. 4:46 - b+/- nie zachowuje za bardzo kontroli , celownik cały czas modelowo jest 7:01 - b+ -pierwszy strzał, (pierw strzelił, a potem dopiero celownik się znalazł na głowie) 7:03 - b+ strzał poleciał nad głowę ale i tak dostał 8 :16 - b+ nie celował w głowę nawet Zobaczcie całą tą akcje na b, bo na moje to nieco podejrzane. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 7 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 4:46 - +/-b 7:02 - trafił normalnie w hitbox głowy -b 7:04 - tutaj celował mniej więcej na poziomie głowy, dostawał w między czasie damage od przeciwnika i go odrzucało, dla mnie -b 8:17 - na pierwszy rzut oka może to wyglądać dziwnie, ale zwróćmy uwagę na to, że również zadajesz mu damage, który go odrzuca w tym czasie, akcja nie jest taka klarowna, +/-b Na reszczie dema nic nadzwyczajnego nie ma, a te akcje nie wystarczą na utrzymywanie bana. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 7 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi