Użytkownik Kamil:D Opublikowano 22 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 cześć, zakupilem sluchawki na BT ale problem w tym ze jest opoznienie w sluchawkach w grze, wie ktos moze jak zrobic zeby normalnie bylo ? windows 11,, sluchawki gaming x trust Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 22 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Nic nie da się z tym zrobić, każde słuchawki na bt będą miały opóźnienie. Z tego co wiem to na rynku jest jeden model bez opóźnienia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamil:D Opublikowano 22 Września 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 3 godziny temu, 01010101 napisał(a): Nic nie da się z tym zrobić, każde słuchawki na bt będą miały opóźnienie. Z tego co wiem to na rynku jest jeden model bez opóźnienia ok, dzieki za info Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 22 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 4 godziny temu, 01010101 napisał(a): Nic nie da się z tym zrobić, każde słuchawki na bt będą miały opóźnienie. Z tego co wiem to na rynku jest jeden model bez opóźnienia Nie do końca prawda, każde słuchawki które nie są dostosowane i mają uja warte kontrolery Gdybyś zainwestował trochę wiecej niż 200/300zl nie miał byś tego problemu, nie wiem dokładnie jaki tam model masz, ale jak ktoś reklamuje słuchawki bezprzewodowe jako "gamingowy", które kosztują 200zl to nie ma co się dziwić Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamil:D Opublikowano 22 Września 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 3 godziny temu, Krzysiek napisał(a): Nie do końca prawda, każde słuchawki które nie są dostosowane i mają uja warte kontrolery Gdybyś zainwestował trochę wiecej niż 200/300zl nie miał byś tego problemu, nie wiem dokładnie jaki tam model masz, ale jak ktoś reklamuje słuchawki bezprzewodowe jako "gamingowy", które kosztują 200zl to nie ma co się dziwić kosztowaly cos okolo 350 zł Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 22 Września 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 pobierz najnowsze sterowniki do słuchawek od producenta zobacz czy nie ma aplikacji takie coś jak steelseries pobaw się ustawieniami jak nic nie pomoże to niestety ale będziesz miał opóźnienie popatrz może ktoś miał już ten problem na stronie producenta lub forum jeżeli takie istnieje następnym razem dołóż kilka stówek i kup coś z https://pl.steelseries.com/gaming-headsets/wireless [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 26 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 @ Kamil:D problem rozwiązany/coś się zmieniło w temacie? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 28 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi