Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 23 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 Nick: Mr.Alban`T Imię: Filip. Wiek:26 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]:9 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Mr.Alban`T/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Witam , wracam po 3 tygodniach od poprzedniego podania . Tak jak pisałem wcześniej ,ten serwer ma bardzo duży potencjał jak jak na czasy csgo/cs2 . Na serwerze fajna atmosferka , bardzo dobrzy gracze ale zdarza się , że brakuję administratora a osób czitujących jak i nie wykonujących celów mapy nie brakuje . Dlatego przychodzę z pomocą ! Kilka lat temu przed przerwą w csa byłem administratorem jak i w unban team jednych z lepszych serwerów dlatego amx jak i łapanie cziterów czy też pilnowania porządku na serwerze nie jest mi obce . Po powrocie do csa znalazłem ten serwer który bardzo mi się spodobał i zostałem. Chciałbym być częścią waszego zespołu i pomóc . Kontakt: Forum , steam jak będzie potrzeba to również fb. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 23 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 W dalszym ciągu jestem na nie Miałeś pokazać się graczom i adminom, a dalej jesteś zagadką -gt + Doświadczenie Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 24 Września 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 24 Września 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Neutral +Wiek +Steam +/- Godziny Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 24 Września 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2zapraszam do wypowiedzi. Haaaloooo Jestem za okresem Próbnym dla ciebie (2 tygodnie) , parę osób nam odpadło więc na pewno kolejna para rączek się przyda. Popraw GT bo tak patrzę, to troszeczkę słabo, ale przymknę na to oczko. +/- GT +WIEK +STEAM TAK Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 24 Września 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 +/- GT +Doświadczenie +STEAM Trochę już grasz na tym serwerze więc można dać ci szansę na stanowisku Admina Jestem za okresem próbnym POWODZENIA Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 24 Września 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Jestem za okresem próbnym, chociaż: -gt -slabo Cię kojarzę +steam +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 24 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Jestem na nie, nie uważam że jestem znaną personą na serwerze, na pewno wiele osób Cię w ciągu dalszym nie kojarzy... Jak dla mnie może innym razem się uda, ale na moje to na obecną chwilę nie ma tutaj miejsca dla Ciebie, bez urazy Pozdro. Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 25 Września 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Przyjmuję podanie na okres próbny Zgłoś się do @ Trivor 'a po flagi oraz odbierz rangę w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 25 Września 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi