Użytkownik Amnezja Opublikowano 9 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Nick: Amnezja Imię: Daniel Wiek:18 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]:8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Amnezja/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Siema, wracam po przerwie rocznej od cs i oferuje od siebie Aktywność 4-6h dziennie, spore doświadczenie jeżeli chodzi o rozpisywanie demek, miałem admina 3 lata temu na innej sieci i spisywalem sie bardzo dobrze pomimo młodego wieku jestem też osobą na ogół kulturalną. Pokochałem community tego serwera i chcę sprawić że stanie sie ono jeszcze lepsze. Z góry dziękuję. Kontakt: Steam,Forum,Telegram,Messenger,Signal,Session Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 10 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Twoje GT - Grasz na serwerze od tygodnia. Pograj systematycznie jeszcze tydzień i złóż podanie ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 10 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi