Premium Błaszczyk Opublikowano 11 Października 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 (edytowane) Nick:Błaszczyk Imię:Artur Wiek:28 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 8 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Błaszczyk/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Zrezygnowałem ponieważ myślałem że dłużej mi zajmie załatwianie spraw, ale ogarnąłem to szybko,i chciałbym wrócić pomóc adminom na serwerze. Kontakt:Steam Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edit: Czemu ta typiara wkleja jak ja wzywaliśmy,i zostaliśmy ukarani za to ? 🤣🤣🤣🤣 Ona się sama ośmiesza 🤣🤣 Editt: Ta typiara wypisuje do adminów żeby pisali mi na nie ghahahahahahahahaha xD mistrzostwo Edytowane 13 Października 2024 przez Błaszczyk 2 3 1 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 11 Października 2024 Piekielny Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Jestem na tak zna sie na rzeczy +Wiek +amx +/- gt 1 1 1 Odnośnik do komentarza
BABES azjatka Opublikowano 11 Października 2024 BABES Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 (edytowane) https://files.fm/u/329f2uwwtk#/view/tu32dh4wuv Z taką kulturą nie jesteś potrzebny w administracji, spokój i cisza bez ciebie. -gt -kultura -wprowadza nieprzyjemną atmosferę na serwer. Toxic! NIE NIE NIE! dawać pupilki arturka reputację!!! @ PROSTO. MISTRZ daj te dowody na co czekasz? ja Ci przedstawiłam czarno na białym, a ty tylko umiesz pierdolic…aaa. Na gowno wartych nie mam miejsca na Steam Edytowane 13 Października 2024 przez azjatka Przyjaciel <3, 11 Października 2024 4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty. Proszę o edycję posta. Hana_Montana, 13 Października 2024 Po co prowokujesz? I nazywasz ludzi pupilkami Błaszczyka? 1 1 4 2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 11 Października 2024 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 43 minuty temu, Błaszczyk napisał(a): Nick:Błaszczyk Imię:Artur Wiek:28 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 8 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Błaszczyk/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Zrezygnowałem ponieważ myślałem że dłużej mi zajmie załatwianie spraw, ale ogarnąłem to szybko,i chciałbym wrócić pomóc adminom na serwerze. Kontakt:Steam Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edit; Czemu ta typiara wkleja jak ja wzywaliśmy, i zostaliśmy za to ukarani 🤣🤣🤣🤣, dobra jest 🤣🤣🤣😎😎 Krzysiek, 11 Października 2024 4.10 Zakaz wypowiadania się w swoich podaniach. Jeżeli autor podania się wypowie, zostanie upomniany. Gdy upomnienie okaże się niewystarczające użytkownik dostanie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 12 Października 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Jestem na NIE 1. Brak kultury osobistej 2. Zachowanie – Twoje wcześniejsze działania i komentarze nie pasują do roli, jaką powinieneś pełnić. 3. Tolerancja i wsparcie 4. Robienie z siebie za przeproszeniem debi*** Z wielkim szacunkiem, ale nie widzę w Tobie osoby, która obecnie spełnia wymagania na administratora serwera. Ale zachęcamy jednak do dalszej gry i pracy nad sobą. 3 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 13 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Jestem obecnie na NIE - Kultura - Czasami dziwne zachowania i dziwne komentarze do graczy +GT Pozdro 1 2 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 13 Października 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Witam + GT kultura +/- +Doswiaczenie Ja jestem za daniem mu ostatniej szansy na 2 tyg i zobaczymy czy da rade poprawić zachowanie i GT Pozdrawiam 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 13 Października 2024 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 (edytowane) +kultura jako taka ale prawdziwa, nie falszywa + gt zawsze na + + byl adminem baaaaardzo dlugo -dla azjatki bo standardowo nie chce nic mowic ale ona zaczynala z kazdym gownoburze"ci co jej nie lubia ", usuwala ze steama XDD a potem jeszcze miala pretensje, albo wyzywala/wyzywa graczy jak adminow nie ma na serwerze :)< z zycia wziete bo tak bylo + toxicem to jestes ty... mam miec dowody z roku temu jak cie poznalem i bylas nowym graczem? XDDDD kurwa dobre + troche opanowania bo by ci sie przydalo Edytowane 13 Października 2024 przez PROSTO. MISTRZ 2 2 3 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 (edytowane) Tak + Wiek + Doświadczenie + Grywa o różnych godzinach + / - kultura ja nie widzę rażącego problemu xd każdy z nas ma coś za uszami 🤣 a jak gracze mają problem ze Błaszczyk przegnie z hmm wypowiedziami zawsze mogą napisać do innego admina na steam albo forum żeby wszedł i rozwiązał problem (zawsze się ktoś napatoczy 🤣) Edytowane 13 Października 2024 przez Soban Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 13 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Najpierw rezygnujesz, a po pięciu dniach składasz podanie. Rezygnowałeś, ponieważ miałeś problemy prywatne. Daj sobie jeszcze chwilę czasu, żeby to się nie powtórzyło, i abyś nie musiał brać urlopu ani rezygnować. Na tę chwilę odrzucam. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 13 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi