Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - `sup bitch

trN

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: `sup bitch
Admin banujący: KrólNastolatek
Serwer: DD2 Only
Data zdarzenia: 12.10.2024
Steamid: STEAM_0:0:138439622
Opis sytuacji: yyy gram sobie gram i nagle pov na forum no cóż płakał nie będę czekam na UB
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=4686
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/t7p0no52

1:29 jak na moje to coś pomaga mu przycelować, głowa z kosmosu b+        b- no ciekawa sytuacja az sam sie zastanawiam czy czegos nie mam czysty fart...

2:31 b+/-            b- full auto dziwne żeby jakiś pocisk nie trafił go w głowe

2:33 to samo co wcześniej, bardzo szybka reakcja b+                           b- nie no masz tutaj potwierdzenie ze nic nie pomaga celować dostajesz HSa dziwnym trafem gość za Tobą go nie dostaje, a są tam ułamki sekundy jak przebiega za Tobą

4:24 obok modelu, a siada głowa b+           b- obok modelu i siada głowa? dwa fragi celownik na modelach

11:12 b+          b- nie no broda/szyja dostaje co Ty tu widzisz?

14:15 b+         b- naprawdę uważasz, że to spalony HS? XD

14:32 b+         b- full auto...

14:44 b+/-       b- no HSa dostaje czystego

14:45 nie wierzę, że sam tak przycelował, za szybki ruch b+         b- zwykła reakcja flick na głowę nic nadzwyczajnego tutaj nie ma haha   

14:49 strzały obok, a siada głowa b+            b- no dziwne żeby nie siadła w takiej sytuacji głowa gdzie celownik jest raptem kilka mm obok głowy 

15:22 wychyla i od razu w głowę, za szybka reakcja b+         b- jeżeli dla Ciebie to jest spalona głowa to powodzenia tym którzy po takiej rozpisce dostana bana, bo tragedia. Grałeś kiedykolwiek jakieś mapki na trenowanie aima? ćwiczenie pamięci ruchu reki/nadgarstka? Zgaduje, że pewnie nie patrząc na to jak Ty człowieku rozpisujesz te demko i czyste głowy są dla Ciebie spalone.  Ja nie gram w strzelanki od 2-3 lat tylko od 2007 roku...    

15:24 b+             b- skoro pomaga mi coś w celowaniu czemu nie dostaje gość od razu głowy jak wyżej insynuowałeś, że celownik obok tylko dopiero za którymś kolejnym strzałem po machaniu celownikiem lewo/prawo? XD

15:30 obok modelu, siada głowa b+          b- o kurde masz mnie... jednak coś mi pomaga w tym celowaniu... (napiszę "sarkazm" żebyś nie pomyślał, że Ci racje przyznaje haha)

Rozpiska z piz** za przeproszeniem. Nie wiem jak on się dostał do UBT CS 1.6... taki jeden jegomość z innej sieci, który po takiej rozpisce dostał nagrodę dzbana roku ma poważnego konkurenta. Pozdrawiam i zapraszam kogoś ogarniętego do tej rozpiski, bo gość ewidentnie chce coś znaleźć, ale miernie mu to idzie haha. 

PS. Było wargoda zaproponować z miłą chęcią pokazałbym Ci te pliki, które pomagają mi w celowaniu. 

Edytowane przez trN
rozpiska
  • Wow! 1
  • Przykro mi 1
  • Tak sobie 1

Beztytuu.png.63f59745f4e569a0e947da743caaef87.png

• UBT CS 1.6

1:29 jak na moje to coś pomaga mu przycelować, głowa z kosmosu b+

2:31 b+/-

2:33 to samo co wcześniej, bardzo szybka reakcja b+

4:24 obok modelu, a siada głowa b+

11:12 b+

14:15 b+

14:32 b+

14:44 b+/-

14:45 nie wierzę, że sam tak przycelował, za szybki ruch b+

14:49 strzały obok, a siada głowa b+

15:22 wychyla i od razu w głowę, za szybka reakcja b+

15:24 b+

15:30 obok modelu, siada głowa b+

Zapraszam do wypowiedzi:

@ UBT CS 1.6

@ Axel

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1

image.png.062dee76a112574eab541b6bd63380f9.png.b43290a55f0f1558f93fe20b9659b4a9.png

• Junior Admin
Junior Admin

1:29 - celownik był na głowie przeciwnika + był w ruchu, pofarciło się i tyle -b

2:31 - normalny frag -b

2:33 - normalna reakcja, normalny frag -b

4:24 - u mnie na demku celownik normalnie jest na głowie -b

11:12 - normalny frag? -b 

14:15 - celownik jest praktycznie na głowie i wpadło -b 

14:32 - +/-b

14:44 - normalne frag -b

14:45 - ładny flick, frag, dla mnie czysto -b

14:49 - strzał dosłownie na mm obok, hitoboxy wiadomo jakie są w tej grze, clear -b

15:22 - widać na demie, że gość ogarnia gierkę i gra dłuższy czas, bardzo dobry frag i tyle, przynajmniej na moje -b

15:24 - tu z problemami na początku, zwykły frag -b

15:30 - tutaj machał tym celownikiem, dziwnie to wygląda na tym demku, +/-b

Jak na moje gość czysty, ale werdykt zostawiam wam @ JanuszHD / @ Axel

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

1:29 model przeciwnika nieruchomy, celownik niby na głowie, ale gość był w ruchu, zostawiam +/- bo mocno krzywa akcja

2:31 recoil b-

2:33 normalny frag b-

4:24 normalny frag b-

11:12 normalny frag b-

14:15 normalny frag b-

14:32 normalny frag b-

14:44-14:50 3 normalne fragi b-

15:22 bardzo szybka reakcja, +/-

15:24 normalny frag b-

15:30 normalny frag b-

0/3 + 2 połówki = 1/3, ciężko sie do czegokolwiek mocniej przyczepić. Celownik porusza się płynnie i nie szarpie, nie skacze, movement gościa dobry, all clear. Leci UB.

Edytowane przez JanuszHD
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]