Sponsor DiaBliK Opublikowano 16 Października 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: FPS Kolorystyka: Kolorowa Rozmiar: 150x150 Napisy: Nick "DiaBlik" Format (png, jpg, gif): Gif Dodatkowe informacje: Aby fajnie się to zgrywało z avatarem a nickiem. Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: +Rep 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 16 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 @ DiabliK Może ci to wpadnie w oko tak wiem przesadziłem XD tu masz hd 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 17 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Cuś takiego, nie cierpię bawić się gifami przy tak małym miejscu ale cóż Opacity 90% vs Opactiy 100% /// Tragicznie nie wygląda: Spoiler Masz jeszcze drugą wersje napisu chwile dłużej siadłem i coś takiego, bardziej wtopionego 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 17 Października 2024 SPONSOR Autor Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Dzięki chłopaki, można zamknąć temat.. 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 17 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi