420 KushMan Opublikowano 20 Października 2024 420 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Twój nick: tancze tango z kurwami Nick oskarżonego: @ fgn CZARODZIEJ IP/SID oskarżonego: - Data i czas zdarzenia: 20/10/24 10:14 Powód skargi: Ban bez wcześniejszego upomnienia. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): KLIK! Opis sytuacji: Wchodzę na serwer na nicku: "tancze tango z kurwami" nie wydaje mi się by nick był nie adekwatny gdzie nikogo nie obraża. Dostałałem odrazu bombę 5 minut bez upomnienia żebym zmienił nick. 16. Gra na nieregulaminowym nicku --> Kick / Ban do 5 min. Nie można ---> 3.6. Ustawiać nicków: - Administratorów serwera/forum oraz innych graczy* - Obrażających czyjąś religię/przekonania - Obrażające Graczy / Adminów - Reklamy w nicku - Składających się z jednego znaku (nick musi składać się z conajmniej 3 widocznych znaków) Co w nicku "tancze tango z kurwami" jest nie tak bo nie rozumiem. 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 20 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Jak dla mnie sam sobie odpowiedziałeś. 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 20 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 16. Gra na nieregulaminowym nicku --> Kick / Ban do 5 min. Jasno u góry widać, że pierw należy dać kicka, aby gracz zmienił nick. @ fgn CZARODZIEJ Pierw kickuj, a następnie banuj jak gracz nie zmienił nicku. 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 20 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi