Użytkownik K0NKRET Opublikowano 22 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Czy twoim zdaniem lepiej mieszkać na wsi czy w mieście? Jakie są plusy i minusy mieszkania w tych miejscach? 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 22 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 (edytowane) Wieś zdecydowanie mieszkałem na wsi 17 lat , lecz w mieście trochę łatwiej Edytowane 22 Października 2024 przez MnX 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik popo Opublikowano 22 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Najlepiej mieszkać na obrzeżach dużego miasta, ja tak właśnie mieszkam i jestem bardzo zadowolony. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Października 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Tu i tu są plusy i minusy, cały czas będzie coś za coś. Jednak ja wybieram miasto ze względu na to, że wszędzie jest po prostu blisko. 2 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 22 Października 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Plusy są i tu i tu aczkolwiek bardziej jestem przekonana do miasta ❤️ 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 22 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Są plusy i minusy tu i tu Miasto: + Bliżej do większego sklepu + Bliżej do szkół - Dużo nie znajomych ludzi - Od godziny 6 miasto żyje Wieś: +Klimat +Świeże powietrze +Każdy z każdym się zna - Daleko wszędzie - Bez samochodu lipa Teraz wole miasto, ale na starość, to decydowanie wieś. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 22 Października 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Miasto więcej rozrywki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0NKRET Opublikowano 23 Października 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi