Użytkownik WonteR Opublikowano 22 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Ten post został doceniony przez Trivor! WonteR otrzymał(a) 1 punktów. Opis błędu: Nowy czarny smoke się buguje, losowo wyświetla się jednym, a drudzy go nie mają. Dziś była o tym mocna dyskusja na serwerze dziś w okolicach 23:30. Dodatkowo wydaje mi się, że nie jest to najlepsze rozwiązanie, ten smoke jest dwa razy większy i nic przez niego nie widać, co sprawia, że na początku mapy obie drużyny stoją na środku i czekają aż smoke zejdą, a wtedy Ci którzy tego smoke nie widzą zbierają sobie fragi. Mi też kilkukrotnie smoke się nie pojawił, ale skutkuje to głównie dużą losowością w grze. Miejsce występowania: wszędzie gdzie zostanie rzucony. Screen/nagranie: W załączniku, ss z serii sekundę przed tragedią, chwilę później przez tego smoke dostałem z gali od Bykusia, który tego smoke nie miał. Dodatkowo wysyłam nagranie z demka: https://drive.google.com/file/d/1oyd7cu9nebtBoX1PfV1crN1xmfreaIJ_/view?usp=sharing. Sytuacja jakoś od 23 sekundy wraz z dialogiem po fragu. Uważam, że podstawowe smoke są dobre i raczej nie ma sensu tego zmieniać, bo lepsze jest wrogiem dobrego, ale może niech inni się wypowiedzą. 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Października 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi