Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ROZWIĄZANY] Problemy z nowym czarnym smoke

WonteR

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik
Trivor
Ten post został doceniony przez Trivor!

WonteR otrzymał(a) 1 punktów.

Opis błędu: Nowy czarny smoke się buguje, losowo wyświetla się jednym, a drudzy go nie mają. Dziś była o tym mocna dyskusja na serwerze dziś w okolicach 23:30. Dodatkowo wydaje mi się, że nie jest to najlepsze rozwiązanie, ten smoke jest dwa razy większy i nic przez niego nie widać, co sprawia, że na początku mapy obie drużyny stoją na środku i czekają aż smoke zejdą, a wtedy Ci którzy tego smoke nie widzą zbierają sobie fragi. Mi też kilkukrotnie smoke się nie pojawił, ale skutkuje to głównie dużą losowością w grze.

Miejsce występowania: wszędzie gdzie zostanie rzucony.

Screen/nagranie: W załączniku, ss z serii sekundę przed tragedią, chwilę później przez tego smoke dostałem z gali od Bykusia, który tego smoke nie miał.

Dodatkowo wysyłam nagranie z demka: https://drive.google.com/file/d/1oyd7cu9nebtBoX1PfV1crN1xmfreaIJ_/view?usp=sharing. Sytuacja jakoś od 23 sekundy wraz z dialogiem po fragu.

Uważam, że podstawowe smoke są dobre i raczej nie ma sensu tego zmieniać, bo lepsze jest wrogiem dobrego, ale może niech inni się wypowiedzą.

20241022234054_1.jpg

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]