Użytkownik fOki Opublikowano 23 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Nick z CS: fOki Admin banujący: nie wiem jai admin dal bana Serwer:cod mod Data zdarzenia: teraz Steamid Opis sytuacji: mialem perk peleryna kucacza. czy jest on zakazany ? czekalem by kogos zabic jak bedzie sam. nie mam obowiazku sie wychylac gdy mam taki perk bo po to ten perk jest wlasnie stworzony. Link do bana amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Oki' dostal bana na '1 godzina'. Powod: 'trolowanie gry' Admin: sasza *** YoGi? killed bojsiik with a headshot from m4a1 *** [COD] Dostales 25 XP za smierc! KARLOS killed YoGi? with m4a1 [CSXGuard] "cl_minmodels 0": (ST Blocked) *** KARLOS killed WHY DUCK!? with a headshot from m4a1 *** S1LENT killed KARLOS with awp Wpisz 'amx_langmenu' w konsoli aby wyswietlic menu z wyborem jezyka Fat4lity killed elozplot with xm1014 [CSXGuard] "cl_minmodels 0": (ST Blocked) Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz s 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fOki Opublikowano 23 Października 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Moja wina , ze 5 gosci nie potrafilo mnie znalezc na tak malej mapie. Moim zdaniem ktorys z graczy dal info do admina by wszedl i po prostu mnie zbanowal. Gram tu od 2-3 lat i takiej sytuacji nie widzialem , ze sie banuje za perk. Moim zdaniem to nie jest moja wina ze 4 czy 5 gosci nie potrafilo mnie na mapie znalezc.Co ja zwiniłem? Przyjaciel <3, 23 Października 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 23 Października 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 4.4 Nie można się odwołać od bana krótszego niż 3h. Jeśli chcesz to możesz napisać skargę w odpowiednim dziale - https://strefaskilla.pl/forum/1326-skargi/ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 23 Października 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi