Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - KrólNastolatek

KrólNastolatek

Rekomendowane odpowiedzi

• UBT CS 1.6

1. Imię: Damian
2. Wiek: 25
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jestem praktycznie cały czas na telefonie, śledzę forum na bieżąco.
4. Co chciałbyś zmienić: Na ten moment nie widzę nic co chciałbym zmienić.
5. W czym chciałbyś pomóc: We wszystkim co należy do obowiązków moderatora i spraw które zleci mi wyższa administracja. Chciałbym pomóc chłopakom w ogarnianiu wszystkich działów, pilnowaniu kultury na strefoboxie. Chętnie pomogę użytkownikom forum jeśli będzie potrzeba.
6. Dlaczego akurat ty: Jestem na sieci już praktycznie rok czasu, adminuje na serwerze DD2, zajmuje się działem strefy banów, chciałbym pomóc jeszcze bardziej. Pracuje po 8 godzin, średnio mam 10-12 dni wolnego w miesiącu, mieszkając w bloku za dużo zajęcia nie mam, więc większość czasu spędzam przed komputerem. Byłem kiedyś na tej randze, radziłem sobie całkiem nieźle, więc myślę że i tutaj sobie poradzę. Nie ukrywając chciałbym zajść w przyszłości wyżej niż moderator, więcej się nauczyć. Ogólnie szybko przyswajam wiedzę, chętnie słucham porad, jestem otwarty na nowe doświadczenia. Jestem osobą bezkonfliktową, kulturalna. Oczywiście jak każdy czasem się zdenerwuje, zrobię coś nie tak jak powinienem, ale jestem tylko człowiekiem, zawsze próbuje naprawić błąd, pamiętajmy człowiek na błędach się uczy :)
7. Staż na forum: 11.12.2023 
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, byłem na innej sieci na takiej randze.

• Lubię to! 3
  • Super 3
  • Ha ha 4
  • WTF 1

image.png.062dee76a112574eab541b6bd63380f9.png.b43290a55f0f1558f93fe20b9659b4a9.png

• BABES

Jestem na tak.

osoba godna na to stanowisko

+wysoka kultura

+aktywność na forum przyzwoita

+checi+zaangazowanie

powodzenia Królu.<3

• Super 2
  • Ha ha 1
  • xD 1
  • VIP
VIP

Myślę, że można dać szansę :)

+ Kultura 

+ Aktywność

+ Za chęci

+ Wiek

+ Doświadczenie na randze

• Super 1
  • Księżniczka

Na Tak 

+ Kultura 

+ Aktywność 

+ Zaangażowanie 

+Wiek 

• Super 1

sztooos.gif

• Junior Admin
Junior Admin

Oczywiście , że na TAK

+ Bardzo pomocny 

+ Wiek 

+ Aktywność

+ Doświadczenie 

• Super 1
  • Użytkownik

Myślę,że można dać szansę. Jesteś osobą wręcz idealną na te stanowisko,dlatego  popieram twoja kandydaturę.

+ Wiek

+ Doświadczenie 

+ Chęć przyswajania nowej wiedzy i rozwijanie umiejętności 

• Super 1
  • Użytkownik
W dniu 3.11.2024 o 17:38, h0w napisał(a):

Na Tak

+pomocny

+ doświadczony 
+ aktywny 

TAK

+DOSWIADCZENIE

+AKTYWNOSC

+POMOCNY

+WIEK

+KULTURA

• Super 1

Na TAK

+ kulturka

+ wytrzymałeś spory czas w środowisku adminów dd2 :D

+ opanowanie 

+ wiek ( nie za stary nie za młody)

+ Pomocny 

+ głowa pełna pomysłów ( i to konkretnych co mają działać a nie takich ni w pi*** ni w oko )

+ Aktywność i doświadczenie 

tyle ode mnie :)

• Junior Admin
Junior Admin

Wiek na pewno na plus. Z tego co widzę - raczej jesteś osobą bezkonfliktową. Współpracujemy przy Strefie Banów i tam swoje obowiązki wypełniasz dobrze. Co do samej aktywności dla mnie nie jest ona najlepsza z tego względu, że do tej pory wykonywałeś swoje obowiązki na randze i zbytnio się nie udzielałeś poza tym (aktywność wzrosła dopiero na dniach, 300 postów też nie ma, ale posty to minimalny problem). Myślę, że to przekłada się również na rozpoznawalność wśród użytkowników i to jest w moich oczach wielki minus. Podanie się jakoś nie wyróżnia, ale przynajmniej nie lałeś przysłowiowej ,,wody". Staż to niecały rok, więc +/-. Moim zdaniem jest już nas wystarczająco na ,,wyższych posadach", nie ma natłoku obowiązków, większej presji i radzimy sobie dobrze (to tylko mój punkt widzenia). 

Podsumowując na ten moment jestem na nie, ale nie zrażałbym się na Twoim miejscu i spróbował w przyszłości :D.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Zasłużony

@ Przyjaciel <3 ładnie wszystko podsumował.

Od siebie dodam, że faktycznie twoja aktywność jako tako czy to na strefaboxie, czy ogólnie na forum zwiększyła się dosłownie 2 dni przed złożeniem podania (głownie widać to po postach), co jest jak dla mnie minusem.

Plusem na pewno jest wiek oraz to, że działasz już jakiś czas w UBT, a ta posada wymaga jednak bycia bezstronnym, co również przemawia na twoją korzyść, gdyż na tej posadzie też trzeba takim być ;D

Podsumowując ode mnie na ten moment Nie, zwiększ swoją aktywność, daj się poznać użytkownikom, bo nie zapominajmy ale na forum są ludzie, którzy nie grają na DD2 i mogą cię nie kojarzyć.

• Super 1

• Użytkownik

- Rozpoznawalność 

+ Aktywność, dobrze wykonujesz swoje zadania w dziale UBTeam

+Wiek

Jak dla mnie chłopaki na modzie sobie dobrze radzą i szczerze nie widzę potrzeby kolejnego moderatora na forum, z bólem serca jestem na NIE

• Super 1
  • Stały Bywalec

Ja jestem na TAK

- Rozpoznawalny

- kultura osobista

- aktywność w dziale UBTeam

- pomocny

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Sponsor
SPONSOR

Jestem na tak 

+aktywny 

+ Wiek 

+ doświadczenie 

+ kultura 

• Super 1
  • Premium
Premium

Niestety nie spełniasz wszystkich wymagań. Podanie trochę, jakbyś napisał je kolanie. Poza aktywnością i rangą w dziale UBT zbytnio nie widać Cię na forum oraz też nie wykazujesz większej aktywności w innych działach. W ostatnim czasie trochę więcej Cię widać na CB, ale to nadal za mało. Popraw ogólną aktywność na forum i w poszczególnych działach i wtedy spróbuj napisać podanie. Na ten moment odrzucam.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • xD 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Premium
Premium

podanie odrzucone.png

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]