UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 3 Listopada 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 1. Imię: Damian 2. Wiek: 25 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jestem praktycznie cały czas na telefonie, śledzę forum na bieżąco. 4. Co chciałbyś zmienić: Na ten moment nie widzę nic co chciałbym zmienić. 5. W czym chciałbyś pomóc: We wszystkim co należy do obowiązków moderatora i spraw które zleci mi wyższa administracja. Chciałbym pomóc chłopakom w ogarnianiu wszystkich działów, pilnowaniu kultury na strefoboxie. Chętnie pomogę użytkownikom forum jeśli będzie potrzeba. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem na sieci już praktycznie rok czasu, adminuje na serwerze DD2, zajmuje się działem strefy banów, chciałbym pomóc jeszcze bardziej. Pracuje po 8 godzin, średnio mam 10-12 dni wolnego w miesiącu, mieszkając w bloku za dużo zajęcia nie mam, więc większość czasu spędzam przed komputerem. Byłem kiedyś na tej randze, radziłem sobie całkiem nieźle, więc myślę że i tutaj sobie poradzę. Nie ukrywając chciałbym zajść w przyszłości wyżej niż moderator, więcej się nauczyć. Ogólnie szybko przyswajam wiedzę, chętnie słucham porad, jestem otwarty na nowe doświadczenia. Jestem osobą bezkonfliktową, kulturalna. Oczywiście jak każdy czasem się zdenerwuje, zrobię coś nie tak jak powinienem, ale jestem tylko człowiekiem, zawsze próbuje naprawić błąd, pamiętajmy człowiek na błędach się uczy 7. Staż na forum: 11.12.2023 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, byłem na innej sieci na takiej randze. 3 3 4 1 Odnośnik do komentarza
BABES azjatka Opublikowano 3 Listopada 2024 BABES Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Jestem na tak. osoba godna na to stanowisko +wysoka kultura +aktywność na forum przyzwoita +checi+zaangazowanie powodzenia Królu. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 3 Listopada 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Myślę, że można dać szansę + Kultura + Aktywność + Za chęci + Wiek + Doświadczenie na randze 1 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 3 Listopada 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Na Tak + Kultura + Aktywność + Zaangażowanie +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 3 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Oczywiście , że na TAK + Bardzo pomocny + Wiek + Aktywność + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0NKRET Opublikowano 3 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Myślę,że można dać szansę. Jesteś osobą wręcz idealną na te stanowisko,dlatego popieram twoja kandydaturę. + Wiek + Doświadczenie + Chęć przyswajania nowej wiedzy i rozwijanie umiejętności 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 3 Listopada 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Na Tak +pomocny + doświadczony + aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Leszek123 Opublikowano 5 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 W dniu 3.11.2024 o 17:38, h0w napisał(a): Na Tak +pomocny + doświadczony + aktywny TAK +DOSWIADCZENIE +AKTYWNOSC +POMOCNY +WIEK +KULTURA 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Na TAK + kulturka + wytrzymałeś spory czas w środowisku adminów dd2 + opanowanie + wiek ( nie za stary nie za młody) + Pomocny + głowa pełna pomysłów ( i to konkretnych co mają działać a nie takich ni w pi*** ni w oko ) + Aktywność i doświadczenie tyle ode mnie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 6 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 Wiek na pewno na plus. Z tego co widzę - raczej jesteś osobą bezkonfliktową. Współpracujemy przy Strefie Banów i tam swoje obowiązki wypełniasz dobrze. Co do samej aktywności dla mnie nie jest ona najlepsza z tego względu, że do tej pory wykonywałeś swoje obowiązki na randze i zbytnio się nie udzielałeś poza tym (aktywność wzrosła dopiero na dniach, 300 postów też nie ma, ale posty to minimalny problem). Myślę, że to przekłada się również na rozpoznawalność wśród użytkowników i to jest w moich oczach wielki minus. Podanie się jakoś nie wyróżnia, ale przynajmniej nie lałeś przysłowiowej ,,wody". Staż to niecały rok, więc +/-. Moim zdaniem jest już nas wystarczająco na ,,wyższych posadach", nie ma natłoku obowiązków, większej presji i radzimy sobie dobrze (to tylko mój punkt widzenia). Podsumowując na ten moment jestem na nie, ale nie zrażałbym się na Twoim miejscu i spróbował w przyszłości . 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 6 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 @ Przyjaciel <3 ładnie wszystko podsumował. Od siebie dodam, że faktycznie twoja aktywność jako tako czy to na strefaboxie, czy ogólnie na forum zwiększyła się dosłownie 2 dni przed złożeniem podania (głownie widać to po postach), co jest jak dla mnie minusem. Plusem na pewno jest wiek oraz to, że działasz już jakiś czas w UBT, a ta posada wymaga jednak bycia bezstronnym, co również przemawia na twoją korzyść, gdyż na tej posadzie też trzeba takim być Podsumowując ode mnie na ten moment Nie, zwiększ swoją aktywność, daj się poznać użytkownikom, bo nie zapominajmy ale na forum są ludzie, którzy nie grają na DD2 i mogą cię nie kojarzyć. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 7 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 - Rozpoznawalność + Aktywność, dobrze wykonujesz swoje zadania w dziale UBTeam +Wiek Jak dla mnie chłopaki na modzie sobie dobrze radzą i szczerze nie widzę potrzeby kolejnego moderatora na forum, z bólem serca jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Listopada 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 Ja jestem na TAK - Rozpoznawalny - wiek - kultura osobista - aktywność w dziale UBTeam - pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor PierwszyblantDrugiblant Opublikowano 7 Listopada 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 Jestem na tak +aktywny + Wiek + doświadczenie + kultura 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 9 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Niestety nie spełniasz wszystkich wymagań. Podanie trochę, jakbyś napisał je kolanie. Poza aktywnością i rangą w dziale UBT zbytnio nie widać Cię na forum oraz też nie wykazujesz większej aktywności w innych działach. W ostatnim czasie trochę więcej Cię widać na CB, ale to nadal za mało. Popraw ogólną aktywność na forum i w poszczególnych działach i wtedy spróbuj napisać podanie. Na ten moment odrzucam. 2 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 9 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi