Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 6 Listopada 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 Witam. W dniu dzisiejszym zauważyłem oraz otrzymałem informację dotyczącą bugowania się tabelki z graczami. Mianowicie dam przykład :4CT 2TT, jeden z drużyny terro po zaplantowaniu paki pada, a w tabelce pokazuje że już nikt nie żyje mimo że jeden gracz w drużynie TT jeszcze jest. I tu pojawia się problem ponieważ gracze z przeciwnej drużyny sprawdzają tabelkę, widzą że można bez problemu broić pakę i są zabijani przez gracza z drużyny terro. Wybaczcie haos, ale ciężko mi to inaczej opisać. W dniu dzisiejszym stało się tak dwukrotnie, podobna sytuacja miała miejsce parę dni temu ale nie miałem 100% pewności 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Listopada 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 Potwierdzam tak było Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 20 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Aktualnie problem już nie występuje więc zamykam Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 20 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi