zbój z gór old Opublikowano 9 Listopada 2024 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Nick: marcin Imię: Marcin Wiek: 30 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 7 Czas spędzony na serwerze: https://www.gametracker.com/player/Marcin/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon: Tak, posiadam sprawy mikrofon. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: - Piastowałem już tutaj owe stanowisko i sprawowałem się wzorowo. Mogę się pochwalić, że przez okres 8 miesięcy nie było ani jednej skargi. - Posiadam bardzo wysoką kulturę osobistą, a także posługuje się poprawną polszczyzną. - Uważam, że mam wszystkie niezbędne umiejętności, aby zostać dobrym administratorem. - Wiek. - Doświadczenie. - Profesjonalność, rzetelność. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?: Minimum 16 lat. + Platforma Steam z grą. 1.6 + Brak ostrzeżeń na forum. + Minimum 13 godzin przegranych na serwerze oraz 2 tygodnie stażu.(mogą być wyjątki) + Podstawowa kultura osobista. + Umiejętność Rozpisywania demek w skali od 1/ 7 + Zapoznanie się z Regulaminami Serwera DD2#1 + Regulamin. Taryfikator + 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 9 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Jestem na tak +wiek +kultura +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Listopada 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Jestem na tak + Mikro + Wiek + Kultura + Doświadczenie + Rozpoznawalność 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 9 Listopada 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Napiszę to samo co w odrzuconej... Zawsze obiektywny, cierpliwy i bezkonfliktowy. Doświadczenie i kultura na wysokim poziomie. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 9 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Jestem na tak +wiek +kultura +Doświadczenie +Konflikt zażegnany 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 9 Listopada 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Jestem na Tak zgłasza U@ bezproblemowy Wiek Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 9 Listopada 2024 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 (edytowane) +wiek +steam - kiepskie GT +doświadczenie Malutkie tak, bo inaczej nie mogę Edytowane 10 Listopada 2024 przez grzevhuj Przyjaciel <3, 9 Listopada 2024 4.13 Zakazuje się pisania postów typu: "Neutral", posty będą kasowane/ukrywane oraz nie brane pod uwagę. Niestety, ale musisz się określić czy na ,,tak" czy ,,nie" - 24h na poprawę. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 9 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 + Wiek + Doświadczenie + Kultura - GT Jestem za okresem próbnym ( Do poprawy godzinki na serwerze) 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Listopada 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 3 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi