UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 16 Listopada 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 1. Imię: Damian 2. Wiek: 25 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jestem praktycznie cały czas na telefonie, śledzę forum na bieżąco. 4. Co chciałbyś zmienić: Na ten moment nie widzę nic co chciałbym zmienić, jeśli będę miał coś na uwadze to zgłoszę administracji wyższej 5. W czym chciałbyś pomóc: W tym czym powinien zajmować się Moderator i sprawami które zleci mi administracja wyższa. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem na sieci już praktycznie rok czasu, adminuje na serwerze DD2, zajmuje się działem strefy banów, przywiązałem się do sieci, chciałbym nauczyć się czegoś nowego. Pracuje po 8 godzin, średnio mam 10-12 dni wolnego w miesiącu, mieszkając w bloku za dużo zajęcia nie mam, więc większość czasu spędzam przed komputerem. Byłem kiedyś na tej randze, radziłem sobie całkiem nieźle, więc myślę że i tutaj sobie poradzę. Nie ukrywając chciałbym zajść w przyszłości wyżej niż moderator, więcej się nauczyć. Ogólnie szybko przyswajam wiedzę, chętnie słucham porad, jestem otwarty na nowe doświadczenia. Jestem osobą bezkonfliktową, kulturalną. Z racji, że chłopaki z Moderatorów awansowali na stanowiska wyższe postanowiłem złożyć ponownie swoją kandydaturę. 7. Staż na forum: 11.12.2023 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, byłem na innej sieci na takiej randze. Minimalnie 16 lat + Minimalnie 150 postów + Rozpoznawalność oraz aktywność + Znajomość ortografii i zasad pisowni + Wysoka kultura osobista + Brak ostrzeżeń na koncie + 3 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 16 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Na Tak +Wiek +Ogarnięty +Kulturalny +Pomocny + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 17 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 (edytowane) + Poprawił co nieco aktywność + Kultura + Doświadczenie +/- Staż Myślę, że można dać szansę Edytowane 17 Listopada 2024 przez 01010101 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 17 Listopada 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Na Tak +Wiek +Ogarnięty +Kulturalny +Pomocny + Aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0NKRET Opublikowano 17 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Tutaj tym razem będę na małe TAK. - Podanie kopiuj/wklej + Aktywność poprawiła się +/- Staż + Kultura 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 17 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Na NIE! Jesteś w UBT, a startujesz na moderatora +Wiek +/- Aktywność Zajmij się banami i ubt, a nie dokłądaj sobie wiecej pracy niż masz dotychczas. 3 2 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 17 Listopada 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Jestem na Tak + Jest UBT, a to nawet duży plus + Doświadczenie + Wiek + Bardzo miła osoba, po kilku rozmowach + Kultura 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Na TAK + Kultura + Opanowanie + Wiek + Pomocny + Aktywność i doświadczenie + Zaufany użytkownik Strefy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 19 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Kolejna próba? + Wiek + Kultura + Doświadczenie (+ UBT ) + Poprawiona aktywność + Pomocny + Chęci Stara się chłopak, dajcie mu szansę. Powodzenia, Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 22 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 (edytowane) Każdy powinien dostać swoją szansę wykazania się takie jest moje zdanie To twoje drugie podanie z rzędu po poprzednim odrzuconym, więc, to automatycznie wiąże się z tym, że po prostu zależy ci na tej posadzie tutaj na forum. A jak ci na niej pójdzie = to już wyjdzie w praniu jak to się mawia. Spełniasz wszystkie wymagania i pisanie, że masz już swoje obowiązki, jesteś w UBT czy tam na adminie moim zdaniem mija się z celem, bo nie raz bywały osoby które miały wszystkie możliwe funkcyjne oczywiście rangi na forum, a i tak ogarniały i mało tego - spisywały się na nich bezbłędnie, a nawet wykazywały się ponad swoimi posiadanymi rangami. Ty tutaj jesteś tego bardzo dobrym przykładem, bo zapału ci na pewno nie brakuje zwłaszcza, że jak miałem tutaj @A, to mieliśmy nie raz okazję popisać na tematy dotyczących serwera czy, to samej sieci. Stąd taka moja opinia, a nie inna. Osobiście uważam, że powinieneś dostać swoją szansę i się wykazać na wyższej randze, więc jestem na TAK @edit Nie widziałem tego tematu wcześniej: KLIK Ale mimo, to swojego zdania nie zmieniam. Edytowane 22 Listopada 2024 przez Krip 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 25 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi