Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - Błaszczyk

NetaO RIP

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Twój nick: @ NetaO
Nick oskarżonego: @ Błaszczyk
Powód skargi: brak kultury, prowokacje, wyzywanie innych, niesmaczne żarty a to wszystko na CB.

Opis sytuacji: 

Z góry zaznaczę nie interesuje mnie, czy to żarty, czy nie takie rozmowy nie powinny mieć miejsca na CB tym bardziej na publicznym forum, bo ja, czytając to wszystko nie odebrałem tego jako żart. Od tego jest pw lub inne bardziej prywatne komunikatory.

Błaszczyk po raz kolejny pokazuje swoją chwilową zmianę, po czym wychodzi jego prawdziwe zachowanie. Nie ma z kim się cisnąć na CB to znalazł sobie kolejną osobę, z którą będzie robił syf.

baszczyk1.thumb.png.26b1e9010f5bf54c43d7ef9887d72d51.png

baszczyk2.thumb.png.f6db58ec4c84dcee2d7a096c2ad37406.png

baszczyk3.thumb.png.78589d81fb29a8ebb52a86377fd2adc5.png

baszczyk4.thumb.png.a4f1424abe38972a30eda97d45637fcf.png

baszczyk5.thumb.png.099c9c78c71be656607a612d973ca48d.png

baszczyk6.thumb.png.fc01b4d9724c08d6527f2cce5041f51b.png

baszczyk7.thumb.png.9ef6d4651625bf9b711b43c3e53e2672.png

Nie chcę słuchać tłumaczeń, że to ona zaczęła, a on tylko odpowiadał. Bo w sumie ona nic takiego nie napisała, a Błaszczyk z miejsca zaczął walić krzywe teksty. Równie dobrze mógł nie odpowiadać i uciąć temat, a on, jak to z nim ciągle bywa zaczął robić syf.

Z tego, co pamiętam taryfa ulgowa dla @ Błaszczyk się skończyła i miał być traktowany bardziej surowo i z miejsca miała być interwencja, a tutaj widzę jedno upomnienie potem drugie upomnienie i w rezultacie brak warna ani blokady na CB.

@ Błaszczyk i @ grzeczny gracz  Mieli być traktowani tak samo i znacznie surowiej. W tej sytuacji pater dostał +9 warnó'w za to, że wkleił wypowiedzi innej osoby i zostało to uznane za prowokację i robienie burdy. A co robi Błaszczyk? Dokładnie to samo i nie ponosi żadnych konsekwencji za to.

123patern.thumb.png.d11759e8e06ba86b4827e7ac197bd504.png

Tutaj cytuje słowa @ Hana_Montana  "Chciałbym jedynie zaznaczyć, że chatbox będzie teraz dokładniej monitorowany, a każda prowokacja czy obraza będzie surowo karana." Mam nadzieję, że się do tego zastosujesz i będą wyciągane konsekwencje tak jak to napisałeś.

Tutaj wkleję punkt z regulaminu admina serwera DD2: "1. Admin jest wizytówką serwera i sieci. Zabrania się zachowania niestosownego wobec graczy bądź ekipy, braku kultury, wyzwisk, nadmiernych wulgaryzmów na czacie oraz mikrofonie i innych zachowań mających negatywny wpływ na postrzeganie serwera i sieci."

Czy @ Błaszczyk jest wizytówką sieci? Wątpię co chwila są z nim problemy i przeważnie od niego zaczyna się syf na CB potem oczywiście udaje, że on nic nie zrobił, i to każdy z nim zaczyna.

Jeżeli regulamin admina DD2 odnosi się zarówno do zachowania na forum, jak i na serwerze to mam nadzieję, że @ Błaszczyk zostanie zdegradowany, jeżeli skarga zostanie przyjęta tak jak to napisał @ Axel w przyjętym podaniu @ Błaszczyk .

baszczykezez.thumb.png.d4eda92bca10d17a44e3193c59b0297d.png

Data i godzina zdarzenia: dziś CB na forum.
Miejsce zdarzenia: CB
Dowody: ss'y 
Coś od siebie: Możecie przejrzeć też CB we własnym zakresie. Mam nadzieję że każdy będzie karany równo.

EDIT1: @ Cziterka ;3 Nie interesują mnie wasze żałosne żarty. Macie od tego pw, a nie robicie syf na CB, gdzie inny chcą sobie spokojnie popisać, a wy robicie niepotrzebny burdel.

@ Błaszczyk Problem w tym, że ty już miałeś za dużo razy zwracaną uwagę, a ustalenia były inne. I czytaj ze zrozumieniem, bo widzę problemy nadal zostały w tym temacie.

Znacie się tyle czasu, a syf akurat robicie na forumowym czacie? Logiczne, i to bardzo. Możecie znać się i 20 lat dla mnie nie ma to znaczenia CB nie jest od tego, żeby takie zachowania miały miejsce.

@ Cziterka ;3 No widzisz interesuje mnie, bo to forum publiczne, tym bardziej że oboje lamecie regulamin i robicie zbędny syf. Z czego ty się teraz próbujesz tłumaczyć i zamiast jakoś sensownie odbić to atakujesz mnie i piszesz o jakimś kiju w dupie, bo więcej argumentów nie masz. :(

• Lubię to! 5
  • Ha ha 2

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Premium
Premium

Jesteś taki śmieszny dziecinko, że jak cię zdegradowalli to nie masz władzy żeby dawac bloki i warny, tak to cię boli, o jezus, idz płakusiać dalej w poduszke

Po drugie dziecko NEO, temat admina się tyczył na serwerze nie na forum XDDDDDDD  Jesteś takim CRINGEM XDDD 

Po trzecie Dziecko NEO, Zostaliśmy upomnieni przez @ Krzysiek , a jak nie umiesz czytać, to wróc do szkoły NEO :D

Co najlepsze że my się znamy bardzooo długo, a ten dziecak ma ból dupci że warna nie może dać hahahahhaha :kekw:, jesteś taki CRINGE ŻE SZOK XD

@ Cziterka ;3 dobrze wyjaśniłaś tego dzieciaka NEO :D

Edytowane przez Błaszczyk
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Księżniczka

Muszę bo się uduszę zaraz xd 

Generalnie to masz chyba kija w dupie @ NetaO

bo jeśli pan się nie zna na żartach no to z tobą coś musi być nie tak wyciągnij tego kija z dupy i będzie wszystko w porządku z tobą …. 

A jeśli chodzi o samą skargę na Błaszczyka to ja się przyznaje że to ja go sprowokowałam do tego wszystkie a te wyzywanie to są żarty więc nie rozumiem tej skargi troszkę bo żarty żartami tak ? Jeśli temat ciebie na chatboxie nie dotyczył ciebie i nie uczestniczyłeś w tej konwersacji na chuj ta skarga. 

To ze masz jakąś spinę z Błaszczykiem nie znaczy że każdy musi z  nim mieć 

EDIT no tak Król NETAO chce sobie normalnie popisać na chatboxie proszę cię 

tak jak wyżej Błaszczyk napisał znamy się troszkę długu że no nie powinno ciebie to interesować xd a że masz kija w dupie jak i ból to polecam maść xd 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1

sztooos.gif

• Zasłużony

Takie "żarty" nie powinny mieć miejsca na chatboxie. Tak jak już wspominałem każda prowokacja czy obraza będzie surowo karana.

@ Cziterka ;3  +2 warn za zachowanie na chatboxie oraz ban na 8h. 

@ Błaszczyk  +4 warn za zachowanie na chatboxie oraz ban na 24h. 

Uwzględniam to, że pisaliście to dla żartów, bo normalnie za takie teksty, co pisaliście do siebie, to kara, by była bardziej surowca. 

@ Krzysiek Proszę ostrzej reagować na takie sytuacje na chatboxie. 

• Lubię to! 6
  • xD 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

SKARGA PRZYJĘTA.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]