Zasłużony Krip Opublikowano 22 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 (edytowane) Nick: @ Krip Imię: Dominik Wiek: 24 lata Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie. Nie posiadam. Doświadczenie z amx[1-10]: 9. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Krip/54.38.58.82:27015/ Gram tutaj od ponad 5 lat, więc cóż tutaj dodawać. Przed resetem mój profil na GT był w TOP5, więc godzinek mam całkiem sporo przegranych. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Grywam często weekendami w godzinach nocnych gdzie nie raz nie ma admina, a na serwerze dzieję się po prostu samowolka i przysłowiowy burdel, więc cóż myślę, że moja osoba w roli admina nikomu tutaj nie zaszkodzi, a wręcz pomoże. Zresztą każdy tutaj mnie zna z obecnych osób, więc i tutaj dużo się rozpisywał nie będę, bo nie widzę takiego sensu. Zmieniłem swoje podejście, charakter i tak dalej, więc myślę, że mogę pomóc w rozwoju tego serwera jako admin . Kontakt: Forum, Steam: https://steamcommunity.com/id/Kripowski/ Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak. Edytowane 22 Listopada 2024 przez Krip 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 22 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 22 Listopada 2024 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Jestem na tak, bo adminem jesteś dobrym, a cała reszta mnie nie interesuje. - Posiadasz steam - Kultura również jest. - Piastowałeś już tę funkcję. Popraw jeszcze troszkę aktywność i już będzie sztos, powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 22 Listopada 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Jestem na Tak. Z uwagi że Krip zna się na rzeczy myślę że funkcję admina będzie sprawował należycie. Nie wdaje się w zbędne dyskusje, potrafi ocenić sytuację. Sprawował się również w swojej poprzedniej funkcji i myślę że gdyby nie drobne incydenty (bo tak to można nazwać w porównaniu do braku szacunku do drugiej osoby niektórych osób pełniących różne funkcje) nadaje się na to stanowisko w stu procentach. Co do GT myślę że można poprawić, wszystko inne jak najbardziej na +. Sumienny, wiek, steam - wszystko co potrzebne jest jak najbardziej. Powodzonka:) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 22 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Co tutaj dużo mówić, jestem na tak, bardoz ogarnięty i doświadczony, raczej bezkonfliktowy 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 23 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Na Tak!! + Wiek + Steam + Znany + Gt + Był już adminem 1 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 23 Listopada 2024 Piekielny Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 (edytowane) Jestem Na Nie +Wiek +/-GT robione pod podanie + Adminowal -Podanie napisane na prośbę innych osób poza administracją. Cytuje @ LEGENDARNY MLK. Patrząc na to w jakich okolicznościach zostałeś zdegradowany nie wiem czy istnieje dla Ciebie jakakolwiek szansa ratunku czy dania zaufania. Czyny jakich się dopuściłeś i w jaki sposób wykorzystywałeś swoją rangę dla własnych korzyści to jest nie do pomyślenia xd (myślę, że takie rzeczy tylko i wyłącznie mogły wydarzyć się na strefie). Otrzymałeś degradację ze stanowiska Administratora na funkcję j@ to momentalnie z niego zrezygnowałeś bo duma została urażona - a mimo to, dalej mogłeś pełnić funkcję administracyjną pomimo takiej krzywej akcji. Nagle, po miesiącu (chyba? nie chce mi się patrzeć w dział, za dużo roboty) wracasz jak biały rycerz na koniu i chcesz zaczynać "z czystą kartą" pomimo, że nigdy ona czysta już nie będzie. Jak dla mnie, wszystkie dotychczasowe wybryki skreślają Cię z tak poważnych funkcji moderacyjnych czy administracyjnych. By wypełnić limit argumentów: Edytowane 25 Listopada 2024 przez DiaBeL 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 23 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Na Tak + Wiek + Doświadczenie + GT 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Na tak +Wiek +GT +Amx Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papson26 Opublikowano 24 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 TAK +GT +znany +pełnił już ta rolę +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 25 Listopada 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Chyba sobie żartujecie. Nie spełnia podstawowych wymagań na admina, tak samo jak osoby, którym pisaliście w podaniach odrzuconych o - słabej aktywności. Obiektywizm niektórych jest tyle wart, co to bezwstydu napisane podanie na "ładne oczy". Obnosi się tylko tym, że jest tutaj 5 lat, był w Wyższej administracji i ma doświadczenie. To ma mnie przekonać i osoby, które zawiódł? Nawet nie potrafi dostosować się do wymagań jak normalny użytkownik i gracz na tym serwerze. Liczy na przychylność w podaniu za pochwały i wyższą rangę z PRZESZŁOŚCI... Dokładnie 4 miesiące temu dopóki nie otrzymał degradacji. A teraz? Co zrobi/zrobił takiego, że jego osoba jak to wspomniał wyżej - "pomoże w rozwoju serwera"? Bana nałoży za czitowanie, czy kulturę? Ma doświadczenie, czy pełnił tutaj poważną funkcję? Jak dla mnie bardzo słabe argumenty po degradacji z tak poważnym powodem. Do dziś dnia nie zrobił nic dla sieci w kierunku postrzegania pozytywnie jego osoby, po prostu złożył podanie. Pozostawił tylko pośmiewisko i pozwolić na kolejne ośmieszenie. Mimo sporego poparcia przez kolegów (a wiemy jak wyglądały Twoje zdolności koleżeńskie), można się spodziewać w przyszłości "BLIK=PRZYSŁUGA". Chcąc nie chcąc ludzie zawsze będą Cię z tym łączyć. A jako administrator wiąże się, to z kolesiostwem i brakiem obiektywnych decyzji. Sądzę, że grasz zrównoważoną, kompetentną i dojrzałą osobę, którą na dobrą sprawę nie jesteś. Nie zauważona została przeze mnie w tym czasie wypracowana żadna poprawa, a nawet chęć zaangażowania w sieć. Widzę tylko znikomą aktywność na serwerze/forum i kilka wymian zdań na StrefoBoxie, a zaglądam tutaj często. Serwer i admini nie są tak bardzo zdesperowani, aby pchać się we współpracę z Tobą. Dodatkowo, jesteś hazardzistą. A każdy hazardzista jest kłamcą i oszustem. Masz problem i nie zrozumiem osób, które nadal pomagają Ci karmić ten nałóg. Nadal robisz, to co robiłeś i z pewnością Twoje "Nowe Ja" nie nadejdzie prędko, (nie kłam) bo na to potrzeba z pewnością lat pracy i świadomości uzależnienia. Jestem na nie. 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Każdy zasługuje na to, aby naprawić swoje błędy z przeszłości. GT dość słabe, ale wiem, że będziesz grał na serwerze. Posiadasz bardzo duże doświadczenie jako administrator serwera i to jest duży plus. Dajemy Ci szansę i nie zmarnuj jej . Odbierz rangę w odpowiednim dziale oraz zgłoś się do Trivora po odbiór admina na serwerze. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi