Użytkownik suk4RobiBoki Opublikowano 25 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Nick: n1 (zmieniałem też nicki co też może byc GT słabszy) ale na tym "n1" cały czas gram. Imię: Jakub Wiek: 23 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 7 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/n1/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Gram w Counter Strike 1.6 od wielu lat, co pozwoliło mi dogłębnie poznać zarówno mechanikę gry, jak i zasady fair play. Mam doświadczenie w grze na różnych serwerach, dzięki czemu wiem, jakie działania są niezbędne, aby utrzymać porządek i dobrą atmosferę. Jako osoba staram się zawsze podchodzić do spraw obiektywnie i bez emocji. W roli Admina najważniejsze jest dla mnie dbanie o przestrzeganie zasad przez każdego gracza, niezależnie od jego umiejętności czy relacji z innymi. Kontakt: gg,Steam,forum,dc Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 25 Listopada 2024 Piekielny Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Jestem na NIE +WIEK -Nie znam cie -Brak steam id Narazie jest adminów którzy graja. Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 25 Listopada 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Nick na serwerze min. 3 znaki. Nie znam Cię z Gt wynika że grasz od 6 dni. Daj się poznać, popraw gt, zmień nick zgodnie z regulaminem. Na plus tylko wiek. Jestem na Nie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 25 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi