Premium f0rget. Opublikowano 28 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Nick: z0k1n Imię: Mateusz Wiek: 17 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie, nie posiadam. Doświadczenie z amx[1-10]: 3 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/z0k1n/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem ogarniętym człowiekiem, miłym i kulturalnym. Starając się o tę posadę, mam na myśli pomoc innym administratorom w utrzymywaniu porządku na serwerze, chciałbym również zadbać o kulturę, reagować oraz pomagać graczom. Doświadczenie z amx może mnie trochę skreślać, lecz jestem osobom która szybko się uczy, więc problemu z tym nie będzie. Kontakt: Steam, forum oraz discord. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 28 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Jestem na NIE : -Gt -Amx +/- wiek Daj sobie czas ,pograj , daj się poznać wtedy złóż podanie . Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 28 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 (edytowane) Jestem na NIE!! -Gt -Amx +/- wiek Edytowane 29 Listopada 2024 przez Błaszczyk 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 28 Listopada 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Jestem na Nie: -gt (grasz od 9dni) -amx -/+wiek Daj się poznać, pograj trochę i wracaj z podaniem 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 niestety na nie -gt -/+ wiek amx nauczysz się więc to nie problem coś o tym wiem niestety za krótko grasz na serwerze pograj jeszcze jakiś czas daj się poznać i wracaj z podaniem Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 28 Listopada 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Na nie niestety - GAMETRACKER +/- Wiek +/- Doświadczenie, choć każdy przechodził to, to myślę, że ty też dałbyś radę Pograj trochę daj się poznać i jak najbardziej będę na tak 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Daj się trochę poznać popraw aktywność pograj trochę na serwerze, to wtedy zmienię zdanie i pewnie wtedy większość osób również je zmieni Póki co jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 29 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi