Użytkownik 01010101 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Grając na pełnym serwerze czuję, że gdzie nie pójdę stoi wcelowana conajmniej jedna AWP więc przychodzę z dwoma propozycjami ograniczenia używania jej. 1. Zmniejszyć maksymalną ilość awp o 2 albo chociaż 1. 2. Ograniczyć ilość awp proporcjonalnie do liczby graczy czyli np. 28-32/32 Max 10. awp tak jak jest normalnie 20-28 Max 7. Awp 15-20 Max 5 Awp. 1-15 Max 3 awp. 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Miałem ostatnio podobny pomysł w swojej głowie. Po 22 wieczorami czasami mam wrażenie, że zamiast dasta dwa gram jakąś mapę z only awp. Zwłaszcza jeżeli na danej mapie przeciwna drużyna dostaje mocno w "ciry". Moim zdaniem na próbę można zwiększyć limit awp zwłaszcza na darmowym sVIPie po 22 godzinie Edytowane 6 Grudnia 2024 przez Krip 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 6 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Prędzej bym dodał plugin który uniemożliwia kampienie z awp, bo większość osób tylko stoi w jednym miejscu całą mapę i czeka na wroga, np na zielonych, sporo osób tam stoi z awp całą mapę. Przykładowo limit kampienia z awp to 20 sec, czyli jak dana osoba stoi w owym miejscu dłużej niż 20 sekund to traci 5 hp co sekundę do momentu aż się nie ruszy z danego obszaru... (tutaj też trzeba wyodrębnić ten obszar) Bo osobiście uważam, że za dużo graczy stara się grać, bądź uczyć grać tą bronią i przez to siedzą całą mapę wcelowaną w jedno bądź więcej miejsc Taka jest moja sugestia. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 11 Grudnia 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Jest ustawione 5 awp na druzyne , dodatkowo jesli dana druzyna wygrywa np 6 rund z rzedu to awp jest blokowane 5 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 12 Grudnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 W dniu 6.12.2024 o 13:21, 01010101 napisał(a): Grając na pełnym serwerze czuję, że gdzie nie pójdę stoi wcelowana conajmniej jedna AWP więc przychodzę z dwoma propozycjami ograniczenia używania jej. 1. Zmniejszyć maksymalną ilość awp o 2 albo chociaż 1. 2. Ograniczyć ilość awp proporcjonalnie do liczby graczy czyli np. 28-32/32 Max 10. awp tak jak jest normalnie 20-28 Max 7. Awp 15-20 Max 5 Awp. 1-15 Max 3 awp. Kur&&&& to nie jest serwer FFA czy truniejowy aby wszystko ogarniczać... ( ludzie dajcie już spokój, nie da się każdemu zrobić przysługę czy ułatwić grę bo każdy ma inne "widzimisie & problem" - Naprawdę widzę że zaraz ten serwer zostanie tak oszacowany do gry turniejowej 15vs15 ..// @ 01010101 - Ja cie rozumiem i szanuję za pomysł ale (NIE róbmy tego serwera do FFA czy turniejowcyh spraw..) 3 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SteelBanging Opublikowano 13 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 Snajper w CS to bardzo ważna rola, a i tak jest to mocno ograniczone na serwerze. Są ludzie którzy umieją strzelać tylko i wyłącznie AWP i dlatego grają, balans jest dobry, a zmniejszenie AWP znów to już była by lekka przesada. Bardziej ustawił bym plugin zasypiania/stracenia hp za dłuższe kampienie, bo większość ludzi siedzi całymi rundami na zielonych TT zamiast coś zrashować czy robić cele to samo po CT, zamiast Cele to idą po fragi. 2 „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 13 Grudnia 2024 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 Cytat a i tak jest to mocno ograniczone na serwerze Co? 5 slotów na team, nielimitowany dostęp z menu vipa - nie musisz zbierać dolarów, dosłownie co rundę możesz klikać awupe, i co najważniejsze - double jump przez co snajper może peekować dosłownie każdy kąt pierwszy + może missować z doublejumpem milion szotów i mieć możliwość spierdolenia - to są mocne ograniczenia? Problem najzwyczajniej w świecie ograniczyły by poprawione smoke'i - takie jakie są już obecnie na większości serwerów, ale tutaj jakiś geniusz wpadł na pomysł dodania CZARNEGO SMOKE'a i aktualnie serwer został z awupą w dupie a nie poprawionym smoke'iem Cytat Naprawdę widzę że zaraz ten serwer zostanie tak oszacowany do gry turniejowej 15vs15 Jejku, co to za pierdolenie bezsensowne. Wypierdolmy z regulaminu obowiązek plantowania bomby, bo to nie jest serwer turniejowy!!!! Widzisz bezsens swojej wypowiedzi? 1 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 13 Grudnia 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 wh mnie aktualne ograniczenia są okej Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 13 Grudnia 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 Kiedy będą świąteczne roundsoundy? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi