UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 10 Grudnia 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 (edytowane) Nick:Rh+ Imię:Mateusz Wiek: Jeszcze 25 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 10 (muszę Sobie przypomnieć, bo dawno nie używałem amx). Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Rh%2B/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Kontakt: steam ( dla zaufanych nr telefonu "Błaszczyk") Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: aktulnie mam 75%, proszę o trochę czasu i się zapoznam całkowicie. Bez zapoznania z regulaminem nie oddam bana ( Jestem pedantem) Edytowane 10 Grudnia 2024 przez Mati_Rh 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 10 Grudnia 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Jestem na Nie. W ostatnim tygodniu wyrobiłeś połowę wymaganego czasu, wcześniej podobnie. Fajnie że znasz amx i jest to Twój „atut” tak samo wiek. Jednakże na chwile obecną liczba spędzonego czasu na serwerze jest tak niska w ilości minut że nie będziesz w stanie wyrobić odpowiedniej ilości liczby czasu (patrzę GT). Nie da się zapoznać z wymaganiami na 75% (bynajmniej tak to napisałeś) albo się zna wymagania i regulamin albo się go nie zna, jest tam tylko kilka podpunktów. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Z takim gt aktualnie nie ma szans 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi