Użytkownik∙ Kacperek. Opublikowano 16 Grudnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 (edytowane) Nick: Kacperek. Imię: Kacper Wiek: 22 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie , nie posiadam Doświadczenie z amx[1-10]: 8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): GameTracker.com - Player Page for Kacperek-.urlhttps://www.gametracker.com/player/Kacperek./54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ wkręciłem sie na dd2 , chciałbym pomóc w rozwoju serwa , oraz zwalczania chetów. Myślę że gt nie przekonuje ale teraz poprawi się je ponieważ miałem lekki zapier*** w pracy a teraz będzie tych godzinek trochę więcej myślę że każdy mnie zapoznał z grona na serwerze , udzielam się dużo na u@ by nikt slota nie zajmował , czekam na szczere odpowiedzi ! Myślę że nadam się jako pomoc admina , prowadziłem swoje serwery dd2 razem z kolegą i wiem na czym stoi rzecz , mam bardzo duże doświadczenie z AMXX i myślę że popatrzycie na to z innej strony chłopaki , gt do nadrobienia a to chwila moment , teraz dużo poświecę czasu na serwerze by pomóc chłopakom Kontakt: Steam,gg,forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak zapoznalem sie. Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Kacperek. 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 16 Grudnia 2024 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 - Podanie napisane bardzo słabo z wieloma błędami interpunkcyjnymi. - Twój czas gry na serwerze jest przeciętny (Cytat: „Myślę, że GT nie przekonuje”). - Aktywność na forum również kuleje, a to także istotna kwestia. Nie przekonuje mnie twoje podanie, dlatego na ten moment jestem na nie, lecz nie poddawaj się i pokaż, że zależy ci na pełnieniu tej funkcji. 1 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 16 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Na ten moment na nie, +wiek +doświadczenie - marne GT, nie przekonuje w żadnym stopniu. Pograj trochę, popraw aktywność i wtedy wracaj z podaniem Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 16 Grudnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Tak jak w poprzednim podaniu Jestem na NIE Piszesz , że udzielasz się dużo na u@ jakoś nie zauważyłem Gt miałeś poprawić , też za bardzo nic z tym nie zrobiłeś Za dużo się nie zmienilo od wcześniejszego podania Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 16 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Obecnie na NIE - Mało widze na serevrze - brak zgloszeń na u@ - Podanie nie przekonuje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 16 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Wciąż na niee... - podanie śmiesznie napisane - gt (pokaż w końcu jak by miało wyglądać, a nie pisz jakie ono nie będzie zajebiste - rozpoznawalność? nie sądzę abyś był rozpoznawalny na serwerze akurat - Zamiast zgłaszać coś na u@ to głupoty piszesz, więc no ;d Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Jestem na Nie. Składasz podania gdzie popadnie, jak Cię odrzucają zmieniasz serwer na inny pograsz chwilę i to samo. -kultura -na u@ zgłaszasz same bzdury +/-gt z tą rozpoznawalnością też nie szalej 💁♂️ Odnośnik do komentarza
Sponsor PierwszyblantDrugiblant Opublikowano 17 Grudnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Jestem na nie jak reszta adminów. - Gt za bardzo Cię nie znam + amx + wiek Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 17 Grudnia 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Twoje wczorajsze zachowanie na serwerze skłoniło mnie do wypowiedzi. Wiek w Twoim przypadku nie idzie w parze z dojrzałością. Z mojej strony nie zasługujesz na najmniejsze tak w przyszłości. Brakuje Ci podstawowego atutu w roli admina, jakim jest zachowanie zimnej krwi na tym stanowisku. Składasz podanie o administratora, a podczas gry krytykujesz w towarzystwie graczy, (za pierwsze z góry wpisy "nie" - odnośnie nie reagowania na zgłoszenia) adminów z którymi musiałbyś współpracować. Nie potrzebujemy tutaj osób, które napędzają kulę śnieżną w postaci konfliktów i tych, którzy przedstawiają administrację DD2 w złym świetle graczom. Jestem na nie. 2 4 3 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 17 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Na nie! -Kultura +Wiek +Steam Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Grudnia 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Grasz dopiero od 12 dni na serwerze, to za mało, u nas na admina dostają się osoby, które na prawdę grają od dłuższego czasu i wszyscy ich znają. W szybkiej rekrutacji może by to przeszło gdyby było duże zapotrzebowanie na adminów, ale aktualnie takiego nie ma. Wkup się w łaski naszej administracji oraz graczy, potem napisz ponownie. 4 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Grudnia 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi