Użytkownik hadezbtw Opublikowano 26 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 (edytowane) Twój nick: @ hadezbtw Nick oskarżonego: @ Hana_Montana Powód skargi: Faworyzacja między rangami Opis sytuacji: No ogólnie sytuacja była taka, że nasz kolega z wyższej faworyzował niektóre osoby, na dodatek, żeby było tego mało. Jak byłem w redaktorce, wykonywałem swoją pracę bezbłędnie to nie dostawałem nawet plusa, a w reszte miał wyjebke, nawet jeśli coś źle robili Data i godzina zdarzenia: Załączona na obrazku 10.01.2024, Miejsce zdarzenia: Discord, Forum Dowody: Coś od siebie: Na drugim screenie nie dostałem nic za to, że zapomniałem dodać wszystkich źródeł, gdzie pan P.Szmit dostał raz mimo plagiatu. Chciałbym by ta skarga została rozpatrzona, może w końcu znajdziecie kogoś ogarniętego jak na taką rangę, kto nie jest jednostronniczy. Życze Wesołych, Spokojnych Świąt. Miejmy nadzieje, że bez Haniska na stanowisku Czerwonego. Dziękuje za uwagę. PS* Następnym razem jak już odpowiadasz to weź się chociaż przyłóż jakkolwiek. To nie jest odpowiedź to co ty piszesz. Wrzucasz screena trochę już po tej sytuacji. Jak nie pamiętasz to zawsze możesz wejść na discorda i sobie poczytać cn? @ Hana_Montana A tak serio to weź anox odrzuć te skargę. Bo grinch mi na kompa wszedł i chciał popsuć święta Edytowane 26 Grudnia 2024 przez hadezbtw 2 1 7 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 XD jak mam się odnieść do tej skargi jak przedstawione screeny są z stycznia tego roku i nawet nie pamiętam jak się sprawowałeś na danych rangach. Edit: Widzę, że Ci wyjaśniłem wtedy od razu jak wygląda sytuacja, że nie było wtedy ani jednego typera i miałem za zadanie kogoś znaleźć, żeby dział nie stał pusty. Skarga napisana chyba dla "zabawy". @ Trivor / @ Anox 2 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 29 Grudnia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Jeśli twierdzisz że @ Hana_Montana "faworyzował" osoby, prawie rok temu to dlaczego skargę piszesz w Grudniu a nie w Styczniu tego roku ? . Dla mnie skarga napisana na siłę i wyrwana z jakiegoś kontekstu którego nawet nie rozumiem z przedstawionych dowodów. Jeśli nie zgadasz się z moją decyzją, napisz skargę od nowa i opisz sytuację w bardziej zrozumiały sposób. 2 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 29 Grudnia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi