Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - Krip

Krip

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6
Nick: @ Krip
Imię: Dominik
Wiek (dokłada data): 24 lata ( 15.05.2000r.)
SID: Steam_ID: 0:0:621242502 
Znajomość AMXX*(1-10): 8
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Dziennie po 2-3 godzinki, a weekendami znacznie więcej gdyż mam po prostu wtedy więcej wolnego czasu :) 
Kilka zdań o sobie: Interesuję się  informatyką, sportem. Poza tym uwielbiam zagłębiać się i przyswajać całe uniwersum Wiedźmina ( głównie gry, ale ostatnio zacząłem czytać też książki ). I muszę powiedzieć, że jak nigdy nie czytałem tak tutaj bardzo fajna sprawa polecam :D 
Na ile oceniasz swoją wiedzę/umiejętości w temacie AMXBans/SourceBans. (w skali 0-10): 9.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Bardzo dobrze. Rozpisałem mnóstwo demek - samą rangę ubt tutaj na forum posiadałem przez prawie 2 lata jeżeli liczyć ogólny czas przez który zajmowałem się działem związanym z banami. Kilkukrotnie rangę posiadałem również na innych sieciach serwerów w przeszłości. 
Kontakt: steam: aqua_day2

Axel
Axel,

test na PW

• Lubię to! 5
  • Tak sobie 1

spacer.pngspacer.png

• Junior Admin
Junior Admin

Mam mieszane odczucia (możesz się z lekka domyślać o co chodzi). Wiem, że byłeś dobrym ubtkiem, doświadczenie masz duże, wiek odpowiedni, ale w mojej skromnej opinie to nie jest jeszcze odpowiedni moment na wyższą rangę, ale nie musisz się peszyć.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • VIP
VIP

@ Krip , tak samo jak @ Przyjaciel <3 mam mieszane uczucia, sam dobrze wiesz o co chodzi, niestety, ale dalej brniesz w tamtym, w administracji nie ma miejsca znowu na coś takiego. Na plus to, że kiedyś byłeś w UBT, lecz nic nie zmienia poprzedniego faktu. Powinieneś dać sobie czas i przemyśleć parę spraw, czy chcesz tego czy tego :) Mimo, że cię lubiłem za czasów A@ i dalej lubię, ale teraz jest teraz i dalej nie widać tego co miało być widać.

Niestety, ale nie.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Ma bardzo duże doświadczenie w tej roli, które z pewnością okaże się przydatne. Obecnie wrócił na stanowisko administratora dd2 i nie ma żadnych skarg na niego, więc dlaczego nie pozwolić mu wrócić na dawne stanowisko? Każdy popełnia błędy, ale ważne jest, aby dać szansę na ich naprawienie. Ta ranga z pewnością będzie wsparciem zarówno dla niego, jak i dla forum.  Jestem za daniem szansy 

• Lubię to! 3

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Premium
Premium

Według mnie zasługuje na szansę, nie wiem zbytnio o co poszło, w tej całej "sprawie" przy której chłopaki mają mieszane uczucia, ale jestem tego zdania, że każdy zasługuje na jeszcze jedną szansę. Widać, że się stara, wrócił na stanowisko administratora na dd2, utrzymuje porządek i jest bezkonfliktowy, co za tym idzie nie ma też żadnych skarg na niego ani żadnych niedogodności związanych z rangą na serwerze. Jestem za daniem szansy.

• Lubię to! 1

• Użytkownik∙

Jestem na tak

+staż na forum

+ bycie adminem to już robi robotę

+ godziny wypracowane na forum

+ doświadczenie że byłeś kiedyś w ubt team , i znasz sie na robocie.

Edytowane przez Kacperek.
  • Lubię to! 1

• Piekielny

Przyszedłeś po degradacji wiadomo z jakich przyczyn. Masz range @ Admin CS 1.6 ONLY DD2

Myślę że trzeba więcej czasu żeby ci ktoś ponownie zaufal po tym co odwaliłeś. Chyba że komendantka ci wydała polecenie jakieś domyśl się o kogo chodzi,

Coś tu smiedzi moim zdaniem. Ostateczną decyzje powinien podjąć @ Trivor

JESTEM NA NIE.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 4
  • xD 1

twarz-diabla-w-czerwieni.webp

• Zasłużony

Jestem za daniem szansy, nic do niego nie mam, kontakt za czasów gdy był czerwonym mieliśmy dobry, zawsze jak coś potrzebowałem nie było problemu by do niego uderzyć z tym.

Miał swój epizod, miejmy nadzieję, że się z tym uporał, dodatkowym atutem jest oczywiście to, że był na tej randze, dodatkowo aktualnie sprawuje funkcję admina dd2 bezproblemowo, gdyż nie ma na niego skarg.

Podsumowując, jestem jak najbardziej za okresem próbnym, z warunkiem by nie powtórzyły się sytuacje z przed kilku miesięcy.

Pozdrawiam Krzysztof.

• Lubię to! 1

• BeerM@n

Pewnie, że tak

+wiek

+doświadczenie

+był już ubt tutaj

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Długo się zastanawiałem co tutaj napisać i już myślę że mogę się wypowiedzieć.
Doświadczenie masz, robotę byś ogarnął, chociaż i tak nie ma tego dużo.
Natomiast akcja z pożyczaniem hajsu wydarzyła się niedawno, dla mnie to zbyt wcześnie żeby zaufać ci że sie tam pod tym kątem ogarnąłeś.
Na razie jestem na nie. Spróbuj ponownie za jakiś czas, raczej dłuższy niż krótszy.

• Lubię to! 5
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

Przyjmuje, tak samo jak z adminem jak jakieś słuchy mnie dojdą o poprzednich wybrykach to ostrzeżeń nie będzie 

• Lubię to! 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]