Użytkownik Kamil:D Opublikowano 29 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opis błędu:Nick z CS:Kamil:D Admin banujący:brak Serwer:dd2 Data zdarzenia:28.12.24 Steamid:STEAM_0:1:33320192 Opis sytuacji: Jak wbijam na serwer to mnie wywala i pisze "Kicked :"ab", a w axmbans na stronie nie pokazuje mi zebym dostał bana, moze to ktos wyjasnic ? Link do bana z amxbans (https://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Wyłączyłem tez router na dluzej jak pisal w innym temacie Przyjaciel , ale dalej tak samo jest. Miejsce występowania:Server dd2 Screen/nagranie: Odnośnik do komentarza
Użytkownik talicd2 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 (edytowane) Mam tak samo. Reset rutera nic nie dał. Podłączenie do nowej sieci również nic nie dało Edytowane 29 Grudnia 2024 przez talicd2 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 1 Stycznia 2025 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 Podpinam się tutaj do tego !!! Od Kilku Dni nie mogę wejść na serwer Chyba raczej wszystkiego próbowałam ale widać brak efektów Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 @ KAMIL-,- , @ talicd2 , @ Cziterka ;3 Czy dalej ten ban się wam wyświetla, czy sprawa zamknięta? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamil:D Opublikowano 3 Stycznia 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 14 minut temu, Hana_Montana napisał(a): @ KAMIL-,- , @ talicd2 , @ Cziterka ;3 Czy dalej ten ban się wam wyświetla, czy sprawa zamknięta? Wczoraj jak patrzyłem to dalej to samo było u mnie. Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 3 Stycznia 2025 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 U mnie już działa wszystko @ Hana_Montana nie wiem jak u reszty Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamil:D Opublikowano 3 Stycznia 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 9 godzin temu, Hana_Montana napisał(a): @ KAMIL-,- , @ talicd2 , @ Cziterka ;3 Czy dalej ten ban się wam wyświetla, czy sprawa zamknięta? Wczoraj jak patrzyłem to dalej to samo było u mnie. Dalej to samo Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 4 Stycznia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2025 Może inaczej - możesz przeinstalować sobie po prostu csa na nowo? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Stycznia 2025 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2025 Teraz sprobujcie Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 4 Stycznia 2025 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2025 Godzinę temu, Przyjaciel <3 napisał(a): Może inaczej - możesz przeinstalować sobie po prostu csa na nowo? Ja tak próbowałam to nie zadziałało 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik talicd2 Opublikowano 5 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2025 Wczoraj udalo mi sie wejsc. Jedna mape zagrałem po zmianie mapy znowu kick. Dzisiaj juz nie moge wejsc Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2025 Próbowałeś zainstalować CS na no steam i zobaczyć czy ban wyskakuje? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamil:D Opublikowano 8 Stycznia 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2025 W dniu 5.01.2025 o 13:03, Hana_Montana napisał(a): Próbowałeś zainstalować CS na no steam i zobaczyć czy ban wyskakuje? Tak samo wywala Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi