Użytkownik Ayako_san Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Cześć jestem Kuba latek 23 i mieszkam w Lublinie od dzieciaka "miasto inspiracji" ale to zależy gdzie się kto obraca. Jestem osobą pracująca i od dziś będę grywał u was na DD2 gram już sporo czasu z małymi przerwami, jestem trochę osoba cichą pod czas gry no tak mi się dobrze akurat gra to chyba tyle i do zobaczyska na serwerze. poZDRawiam Ayako_san 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 No hejka ! My się juz zdążyliśmy dziś poznać milej gierki i dużo fragów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) o w końcu ktoś z Lubelskiego witam cię przyjacielu jestem z okolic Chełma Edytowane 9 Lutego 2019 przez SECURITY;D 1 litera błedna 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 9 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Witamy na Strefa Skilla! ;] 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Siemanko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Cześć. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ayako_san Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Siema siema bywam w Chełmie bo jeżdżę tam na balety do chłopaków Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 9 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Siemanko ~Zamość pozdrawia 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 9 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Siema 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik M4CI3K Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Witam Cię Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Siemka, mam nadzieje ze milo spedzisz czas Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 10 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi