heniek Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Nick: heniek Imię: Oskar Wiek: 21 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 4 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/heniek/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem jedną z bardziej aktywnych osób na serwerze, przede wszystkim dorosłą. Znam się na żartach, szczególnie znam umiar i nie mam kija w dupie przez co za drobne przewinienia raczej nie karam, a upominam. Wiem co powiedzieć w danym momencie i ciężko wyprowadzić mnie z równowagi (chyba, że ktoś bardzo się stara, ale to raczej daje muta już wtedy). Myślę, że nadaję się na tę posadę administratora z racji iż jestem dosyć lubianą personą w tym community DD2. Nigdy nikomu nie wyrządziłem krzywdy raczej, jak tak to przepraszam najmocniej. Staram się być pozytywnie nastawioną osobą w trakcie rozgrywki na serwerze co pokazuje moja wysoka aktywność na czacie, jakieś żarty z graczami nawet z adminami się czasem zdarzą, info po śmierci czy podanie informacji dla potrzebującego gracza. Jestem otwartą osobą, będącą w stanie pomóc każdej osobie grającej w tym czasie na serwerze. Wiem, że moja aktywność na forum jest znikoma ale szczerze dam rade to poprawić z czasem, mam nadzieję, że dobrze rozpatrzycie moje podanie i dostanę się w te szeregi. Pozdrawiam Henio Kontakt: dc: oskxr1337 steam: https://steamcommunity.com/id/henieek/ Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 30 Grudnia 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) GT - Grasz dopiero od 4 dni na serwerze + Stema Doświadczenie +/- Nawet UBT cie upomniało o kulturę w odwołaniu Spoiler Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak To pora zacząć go używać NA ta chwile jestem na NIE Pograj jeszcze ze 2 tygodnie i dopiero napisz podanie Edytowane 30 Grudnia 2024 przez KOMORNIK123 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 30 Grudnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Na obecną chwile na NIE . +/- AMX + Wiek - GT Pograj i złóż podanie , za jakiś czas . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacperek. Opublikowano 30 Grudnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Na nie - gt - nie znam cie , pierwszy raz cie widzę na serwie + wiek - konto na forum zrobione pod podanie. pograj wiecej czasu daj się zapoznać , i wtedy zmienimy na TAK , na tą chwilę jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 30 Grudnia 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) trochę za wcześnie na takie podanie, wierzę w Ciebie, że nie spierdolisz, tylko pograsz na serwie z minimum miesiąc, i zlozysz podanie + udziela się dużo na serwerze + pozytywny jest, nie widzialem zeby sie z kims klocil albo kogoś wyzywał +zapowiada się ogarniety - gt - amx - slaba aktywnosc na forum Tymczasowo na nie ale za miesiąc jak nie zjebiesz to tak, a rzadko sie wypowiadam w podaniach XD Edytowane 30 Grudnia 2024 przez Kocham Cie kwiatuszku <3 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 30 Grudnia 2024 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 34h w 1.6, od razu jestes dla mnie skreslony ja na nie. 2 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Obecnie na nie - krótko z nami jesteś - GT (potrzeba więcej czasu) -Amx - jesteś mało znaną osobą wśród innych którzy nie dostali szansy. Pograj z nami trochę, daj się poznać co do „kija w dupie” jak to nazwałeś każdy ma swój wiek i nie bawią nas chamskie, wulgarne i obraźliwe odzywki na start. Nie chodzi o bycie „sztywniakiem” a o podchodzenie z szacunkiem do drugiej osoby i takich kwestii nie wolno odpuszczać gdziekolwiek byśmy nie byli. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 30 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Obecnie na Nie - krótko z nami jesteś - GT (potrzeba więcej czasu) +Amx - jesteś mało znaną osobą wśród innych którzy nie dostali szansy. 1 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 30 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Za wcześnie na podanie, jestem na nie. - grasz od 4 dni - amx - slaba aktywnosc na forum +wiek +ogarniety +bezkonfliktowy pograj trochę, daj się poznać innym graczom + zacznij używać mikrofonu skoro jest "sprawny" i wracaj z podaniem Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Za krótko grasz na naszym serwerze.. Pograj z taką aktywnością jaką teraz masz i porozmawiaj z graczami/adminami, żeby Cię lepiej poznali . 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi