Użytkownik∙ Kacperek. Opublikowano 30 Grudnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) Nick: Kacperek. Imię: Kacper. Wiek:22 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 8 / 10 Czas spędzony na serwerze (link do GT):StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Powiekszony Ranking][Medale - RANGI CS-GO - - Top Players.urlhttps://www.gametracker.com/server_info/54.38.58.82:27015/top_players/?query=Kacperek. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ chciałbym pomóc w rozwoju serwera , by eliminować takich klaunów internetowych , gram bardzo dużo w nocy z znajomymi i koleżankami gdzie widzę że wchodzą takie osoby co ich rozpisałem na forum zarówno nie mają szacunku do osób starszych od nich to aż czaszka się grzeje i chciałbym pomóc adminom zwalczać patologię na serwerze. Myślę że się nadam na to stanowisko pokazałem swoje siły ile mogę zrobić by pomóc w rozwoju serwera , liczę na miłe odpowiedzi , jeśli komuś nie przepadłem to z góry przepraszam , ale brak szacunku i patologi sianej na serwerze nie toleruje :p. Gdy potrzebujemy adminów w nocy to ich też brak wielokrotnie byli wołani na chatbox ale chyba spali godzina 2:00,3,4,5 EDIT POST : Podanie piszę by zwalczać nocami patologię jak adminów nie ma bardzo dużo czasu wolnego a druga para rąk na pewno się przyda . Kontakt: Steam , forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 30 Grudnia 2024 przez Kacperek. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Zapraszam do wypowiedzi! Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 30 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Dalej na Nie. A co za tym idzie. - Ledwo wyciągasz 360m + Amx +Wiek Nie wiem po co ci admin, żeby mieć tylko rangę i nie grać w ogolę ? Pograj dłużej tymi ''NOCAMI'', i wtedy napisz podanie, pokaż że potrafisz wyciągnąć więcej, bo znając życie pograsz chwilkę i amen. 1 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 30 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 dalej jestem na nie, -gt (XD) +amx +wiek popraw aktywność, pokaż, że Ci zależy, a wtedy na pewno większość będzie na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor PierwszyblantDrugiblant Opublikowano 31 Grudnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Jestem na nie -zgłasza dziwne rzeczy +amx - gt też słabe + wiek Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Jestem na Nie. Jak już wspomniałem zgłaszasz dziwne rzeczy na u@, nigdy nie było to nic sensownego. Gt masz raczej zrobione tak aby tylko było. Piszesz że grasz dużo w nocy? Z Twojego Gt a z mojej obecności stricte w dzień wynika że grasz w dzień a noc była „przypadkowa”?. Masz zbyt duże parcie na bycie adminem, a nam narwańców nie potrzeba. Ponadto pewne sytuacje pokazują że nie mówisz prawdy o sobie „Mistrzu” 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 31 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 nadal na NIE - dziecinne zachowanie - dziwne rzeczy na U@ +wiek 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 31 Grudnia 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Napisałeś kolejne podanie mając fatalną aktywność i to jest przynajmniej dziwne, a wręcz nielogiczne dla mnie. Co więcej, jeśli zamierzasz pełnić rolę admina, to na pewno musisz mieć na uwadze większe zaangażowanie dla dobra serwera, które przybliży Cię do posiadania tej funkcji. A skargi napisane przez Ciebie są najwyższą formą dojrzałej reakcji (gdy w grę wchodzi łamanie regulaminu czy wyrządzenie szkód na niekorzyść sieci). Nawet to pochwalam, lecz nadal nie posiadasz zaufania zespołu dd2 i ich pełnej akceptacji. Pokaż, że chcesz pomóc. Nie reaguj, gdy ktoś Ciebie zdenerwuje do poziomu chaosu. Zgłaszaj na tym u@ naruszanie regulaminu, a nie dyrdymały. Widać w Tobie chęci, ale nadal w moim odczuciu chęci do posiadania tej funkcji dla "władzy". Odpuść i daj sobie czas. Za widoczną nadgorliwość do rangi i brak poprawy, jestem na nie. 5 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 31 Grudnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Na NIE - GT + Wiek + Amx Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 31 Grudnia 2024 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Tak +wiek +steam +gt +amx 3 1 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 31 Grudnia 2024 Piekielny Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Jestem na NIE GT- Wiek+ Steam + Zachowanie - Nie zauważyłem jakiegoś lepszego zaangażowania od ostatniego podania. Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 31 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Nope, kolejne podanie, które nie różni się od poprzedniego, nic nowego -gt bez zmian (nawet na minus mówiąc) -zgłaszanie na u@? Co rozsądnego zgłosiłeś do tej pory zazwyczaj są to jakieś pierdoły.. -Rozpoznawalność dalej leży moim zdaniem. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 Popraw GT, ponieważ admin serwera musi co najmniej wyciągać w tydzień 360 minut, a ty niestety nie wyciągasz tego.. Pokaż, że umiesz dłużej grać na serwerze oraz popraw relacje z adminami. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi