Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [ADMIN DD2 #1] - Kacperek.

Kacperek.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick: Kacperek.
Imię: Kacper.
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
Doświadczenie z amx[1-10]: 8 / 10 
Czas spędzony na serwerze (link do GT):StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Powiekszony Ranking][Medale - RANGI CS-GO - - Top Players.urlhttps://www.gametracker.com/server_info/54.38.58.82:27015/top_players/?query=Kacperek.
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ chciałbym pomóc w rozwoju serwera , by eliminować takich klaunów internetowych , gram bardzo dużo w nocy z znajomymi i koleżankami  gdzie widzę że wchodzą takie osoby co ich rozpisałem na forum zarówno nie mają szacunku do osób starszych od nich to aż czaszka się grzeje i chciałbym pomóc adminom zwalczać patologię na serwerze. Myślę że się nadam na to stanowisko pokazałem swoje siły ile mogę zrobić by pomóc w rozwoju serwera :D , liczę na miłe odpowiedzi :P  , jeśli komuś nie przepadłem to z góry przepraszam , ale brak szacunku i patologi sianej na serwerze nie toleruje :p.

Gdy potrzebujemy adminów w nocy to ich też brak wielokrotnie byli wołani na chatbox ale chyba spali :/ godzina 2:00,3,4,5

EDIT POST : Podanie piszę by zwalczać nocami patologię jak adminów nie ma :P bardzo dużo czasu wolnego a druga para rąk na pewno się przyda . 
Kontakt: Steam , forum 
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak

Edytowane przez Kacperek.
  • Ha ha 1

• Premium
Premium

Dalej na Nie.

A co za tym idzie.

- Ledwo wyciągasz 360m

+ Amx

+Wiek

Nie wiem po co ci admin, żeby mieć tylko rangę i nie grać w ogolę ?

Pograj dłużej tymi ''NOCAMI'', i wtedy napisz podanie, pokaż że potrafisz wyciągnąć więcej, bo znając życie pograsz chwilkę i amen.

• Wow! 1
  • Premium
Premium

dalej jestem na nie,
-gt (XD)
+amx
+wiek
popraw aktywność, pokaż, że Ci zależy, a wtedy na pewno większość będzie na tak. ;) 

• Lubię to! 1

• Sponsor
SPONSOR

Jestem na nie 

-zgłasza dziwne rzeczy 

+amx 

- gt też słabe 

+ wiek 

• Opiekun UBT CS 1.6

Jestem na Nie. Jak już wspomniałem zgłaszasz dziwne rzeczy na u@, nigdy nie było to nic sensownego. Gt masz raczej zrobione tak aby tylko było. Piszesz że grasz dużo w nocy? Z Twojego Gt a z mojej obecności stricte w dzień wynika że grasz w dzień a noc była „przypadkowa”?. Masz zbyt duże parcie na bycie adminem, a nam narwańców nie potrzeba. Ponadto pewne sytuacje pokazują że nie mówisz prawdy o sobie „Mistrzu” ;) 

• Lubię to! 1

XDD1.png

• OLDSTAR

Napisałeś kolejne podanie mając fatalną aktywność i to jest przynajmniej dziwne, a wręcz nielogiczne dla mnie. Co więcej, jeśli zamierzasz pełnić rolę admina, to na pewno musisz mieć  na uwadze większe zaangażowanie dla dobra serwera, które przybliży Cię do posiadania tej funkcji. A skargi napisane przez Ciebie są najwyższą formą dojrzałej reakcji (gdy w grę wchodzi łamanie regulaminu czy wyrządzenie szkód na niekorzyść sieci). Nawet to pochwalam, lecz nadal nie posiadasz zaufania zespołu dd2 i ich pełnej akceptacji. Pokaż, że chcesz pomóc. Nie reaguj, gdy ktoś Ciebie zdenerwuje do poziomu chaosu. Zgłaszaj na tym u@ naruszanie regulaminu, a nie dyrdymały. Widać w Tobie chęci, ale nadal w moim odczuciu chęci do posiadania tej funkcji dla "władzy". Odpuść i daj sobie czas. Za widoczną nadgorliwość do rangi i brak poprawy, jestem na nie. 

• Lubię to! 5
  • Junior Admin
Junior Admin

Na NIE 

- GT

+ Wiek 

+ Amx

• Piekielny

Jestem na NIE

GT-

Wiek+

Steam +

Zachowanie -

Nie zauważyłem jakiegoś lepszego zaangażowania od ostatniego podania.

twarz-diabla-w-czerwieni.webp

• Użytkownik

Nope, kolejne podanie, które nie różni się od poprzedniego, nic nowego 

-gt bez zmian (nawet na minus mówiąc)

-zgłaszanie na u@? Co rozsądnego zgłosiłeś do tej pory zazwyczaj są to jakieś pierdoły..

-Rozpoznawalność dalej leży moim zdaniem.

• Lubię to! 1
  • Super 1

tak_gala.gif

• Zasłużony

Popraw GT, ponieważ admin serwera musi co najmniej wyciągać w tydzień 360 minut, a ty niestety nie wyciągasz tego.. Pokaż, że umiesz dłużej grać na serwerze oraz popraw relacje z adminami. 

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

podanie odrzucone.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]