Premium _sss_ Opublikowano 30 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Imię: Bartek Wiek (dokładna data urodzenia): 26.03.2008 Doświadczenie: Byłem tu już typerem i żadnych skarg na mnie nie było. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Mam trochę wolnego czasu, więc postanowiłem spróbować, interesuję się sportami i trochę się na nich znam, chciałem znaleźć sobie zajęcie bo po prostu tego potrzebuje, swoje obowiązki jako typer wypełniałem zawsze sumiennie i nigdy nie było ze mną problemów. Wiem jaką mam reputacje na tym forum i zdaje sobie sprawę że jest duża liczba osób która uważa że nie nadaję się na takie rangi, ale po tej długiej dość przerwie od rang dużo się u mnie zmieniło i stałem się po prostu inny, chciałbym spróbować odbudować swoją reputacje i ją naprawić, dużo odjebałem i poniosłem tego konsekwencje. Dlatego proszę o jeszcze jedną a zarazem ostatnią szanse na pokazanie że trochę wydoroślałem. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: piłka nożna / koszykówka 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 30 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) Jestem na tak Plusy: -staż -doświadczenie -wiek minusy: brak Edytowane 30 Grudnia 2024 przez Papaj 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Na tak: + Doświadczenie + Ładne napisane podanie mam nadzieje, że nie tylko piszesz tak, aby dostać typera, ale że chcesz pokazać, że się zmieniłeś i nie zrezygnujesz po miesiącu. - Szybkie wcześniejsze rezygnację 1 1 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Na tak : + Doświadczenie +Staż + Ładnie podanie napisane widać że się starałeś tak jak wyżej Hana napisał pokaż się zmieniłeś i zaangażujesz się w 100 procentach + Chęci Zielone Światełko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Podanie przyjmuje. Mam nadzieję, że to co napisałeś to nie są tylko puste słowa, ale zostaniesz z nami na dłużej. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. Edytowane 31 Grudnia 2024 przez 01010101 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi