Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nick: Zmiksowany Wiek: 22 Czas spędzony na forum: 4d i 17m Doświadczenie w ocenianiu: B.Mocne 8 Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Oczywiście, że tak. (Na wysokim poziomi obsługa oraz poruszanie się po Bansie) Dlaczego Ty?: Myślę, iż można Mi zaufać na tyle by powierzyć ową rangę, jestem doświadczoną osobą w te klocki co jest bardzo ważne w posiadaniu tej rangi. Mój staż na forum nie robi większych problemów a z tego co widzę potrzeba Kogoś na tą posadę. Znam się na różnych wspomagaczach, potrafię rozpoznać rodzaje hax'a jak i zarówno rozróżnić grę dobrego gracza od odpalonego. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Na forum siedzę bardzo dużo praktycznie on-line non stop Parę słów o sobie: Nazywam się Michał pochodzę z Wrocławia mam 22 latka konkretnie interesuję się muzyką jak i za równo dupeczkami i odcinkom w melanżach. Będziesz oglądać demka? Oczywiście, że tak. Miejsce na 5 reklam Sieci: 1 2 3 4 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Oczywiscie ze TAK +wiek +Doświadczenie +Bakuje UBT +Reklamy +Podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na TAK +reklamy +podanie +wiek +brak ubt Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi