OLDSTAR Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MANIA Opublikowano 3 Stycznia 2025 OLDSTAR Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Nick: mania Imię: Anna Wiek: 33 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]:6 coś pamiętam jeszcze Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/mania/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Głównie mam na uwadze godziny 23/4-5 rano, kiedy brak admina i jest pełny serwer. Widzę co się dzieję (+noworoczny reset) od dwóch tygodni na serwerze pod nieobecność adminów w godzinach nocnych i reaguje pisząc podanie. Mam trochę więcej czasu, chętnie wspomogę dopóki nie ustabilizuje się aktywność i ilość adminów. Składam podanie ze względu na chęć pomocy graczom i DD2, który ma na ten moment 3 rezygnacje bardzo dobrych adminów, 1 degradację aktywnego admina i mocne podanie, które zostało odrzucone. Na serwerze posiadam kulturę i mam raczej dobre stosunki międzyludzkie. Staram się pomagać wszystkim na tyle ile potrafię. Zaznaczam, że piszę podanie do czasu równowagi dd2, chęci i nie oczekuję posiadania tego admina. To tak dla jasności. Kontakt: Discord/forum/steam Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak 8 9 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 3 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Tak! +Amx +Wiek +Steam +Gt Wkońcu będziesz mogła opone wyjaśniać 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 3 Stycznia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Jestem na Tak ! Mania jest przyjaznym graczem, nie wdaje się w zbędne dyskusje na serwerze. Zgłasza u@ łamanie regulaminu. Czas spędzony na serwerze bezproblemowo wystarczy do tego aby wypełnić obowiązek admina. Dodatkowym atutem jest posiadanie admina w przeszłość, oraz znajomość amxx. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 3 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 na tak, bezkonfliktowa, gra regularnie i bardzo aktywnie, wiek, wszystko sie zgadza 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BUBSON. Opublikowano 3 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 (edytowane) TAK pomocna, miła i aktywna, wzór na admina Edytowane 3 Stycznia 2025 przez BUBSON. 1 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 3 Stycznia 2025 Piekielny Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Jestem na wielkie Tak +Wiek +steam +GT Uczciwa kobieta która pomoże w trudnej sprawie Darzącą szczerość i uczciwość w dodatku chęć pomocy sieci. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papson26 Opublikowano 3 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 TAK +wiek +aktywna +znana +gt 1 Odnośnik do komentarza
Miss BRINA Opublikowano 3 Stycznia 2025 Miss Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Jestem na TAK +Sympatyczna +Znana +GT + Gra w takich godzinach , że faktycznie mogłaby dużo pomóc, tym bardziej przy degradacji innego admina. Pomocna kobitka , lubiana i myślę , że z angażowaniem podejdzie do sprawy 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 (edytowane) Tak + GT + wiek + Amx + zawsze pomoże Edytowane 3 Stycznia 2025 przez Soban Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 3 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 jestem na tak +wiek +amxx +gt +mega pomocna 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Zapraszam resztę do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 3 Stycznia 2025 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Na tak +GT +Wiek +Amx + Aktywna 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SteelBanging Opublikowano 3 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Na Tak: +wiek +amx +gt +przyjazna kobitka 1 „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 3 Stycznia 2025 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Jestem na TAK +Sympatyczna +Znana +GT 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcelkko Opublikowano 3 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Na tak + Znana na serwerze + Miła + Gt + Wiek + Amx 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ anonimowy wielbiciel Opublikowano 3 Stycznia 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Jestem na Tak +Piekna +Kochana +Kupiłbym jej kwiaty Brak jakichkolwiek minusów 1 Odnośnik do komentarza
Premium paterovsky Opublikowano 3 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Mimo, że dość sporadycznie wpadam na serwer, ale pozwolę się wypowiedzieć, więc: + chęci, + "dojrzała emocjonalnie", a jak wszyscy wiemy wiek za tym nie zawsze idzie, + amx kwestia przypomnienia, więc raczej z tym nie będziesz miała problemu, patrząc na adminów, którzy zostali na pewno będą chcieli Ci pomóc, a gdyby nie chcieli to pisz na steam'e chętnie Ci wszystko objaśnię, + posiadała admina co można wywnioskować z podania, Jestem na Tak. Powodzenia 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 3 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Miałaś swój, że tak powiem, to w skrócie "epizod" tutaj na serwerze mam oczywiście na myśli z mojego punktu widzenia usilne usiłowanie zrobić komuś pod górkę. Przytoczyłbym tutaj kilka skarg, czy wpisów na Czatboxie, ale wiadomo nie ma co też zbytnio komu czegokolwiek wypominać, bo wiadomo jesteśmy tylko ludźmi Proste i normalne nie ma nic w tym dziwnego. Koniec końców jak widać przykładowo na kontakcie między tobą, a @ Błaszczyk każdy potrafi jednak dojść do porozumienia (żeby nie było mam tutaj w tym momencie na myśli wasz kontakt z przed roku przykładowo, a kontakt który macie obecnie - nie ma nawet porównania, bo to jest przepaść biorąc pod uwagę, to co odwalało się kiedyś ), więc jak widać da się? - da się. Poza tym jesteś stałym bywalcem tego serwera grasz od ładnych paru lat i cóż tu więcej dodawać w kwestii twojego podania. Byle żeby rozpoznanie odpała od czystego gracza było na takim poziomie jak aktywność i zaangażowanie w życie sieci i serwera, to będzie wszystko git Oczywiście jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 3 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Przyjmuję, zgłoś się w odpowiednim dziale po rangę i napisz do Trivora po dodanie Flag 2 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 3 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi