Zasłużony D3M0N Opublikowano 9 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 Twój nick: @ D3M0N Nick oskarżonego: Głównie @ NetaO Powód skargi: Codzienne prowokacje, obrazy, wszczynanie awantur, bycie toksyczną osobą Opis sytuacji: Opiszę to niżej Data i godzina zdarzenia: Cały styczeń, grudzień 2024 i być może jeszcze wcześniej Miejsce zdarzenia: Chatbox Dowody: Wystarczy wejść w archiwum chatboxa i przejrzeć całe rozmowy, bądź same wiadomości owej osoby, ale parę ssów rzucę na samym dole będą. Coś od siebie: Zacznę od tego, że administracja w większości ma w dupie co się dzieje, jak Hana czy jeden z j@ nie ruszy tematu w ciągu 30min, to reszta idzie w zapomnienie i udają, że nic nie było, bądź zakładają zaślepki i nic się nie stało. Od Grudnia jak nie wcześniej w/w osobnik wszczyna ciągle awantury (dawny j@ xD). Na chatboxie odbywają się spokojne rozmowy, żadnych sprzeczek czy spin, wbija ten osobnik i pierwsze co, to głównie z komentarzem w stronę osób których nie ma i z którymi głównie ma na pieńku (błaszczyk i kwiatuszek). Był niejednokrotnie upominany, banowany i z warnami leci, mimo to nadal ma na to przyzwolenie. Dostanie warna, dostanie blokadę, blokada minie i zaczyna się znów to samo, kółko się zatacza. Nie udzielam się ciągle, nie zawsze jestem w temacie, ale i ślepy by zauważył, jak ta osoba działa na niekorzystny wizerunek tej sieci. Nie będę komentował zachowania tej osoby, jedynie o co wnoszę publicznie (inaczej się nie da, bo każdy to zlewa, może teraz ktoś się weźmie za to na poważnie) to najlepiej o perm bana, za działanie na niekorzyść sieci. Każdy kto przychodzi na chatboxa jest już zniesmaczony i znudzony ciągłymi przepychankami tych samych osób w tym samym temacie. Są to takie sprzeczki, które zmierzały do bójek w świecie IRL, a nawet miejscami do grożenia śmiercią, za takie coś jedynie warny i blokady godzinowe, z tą częstotliwością już dawno powinny się zmienić w perm bana. "4.5 Obraza użytkowników Forum - Blokada czasowa od 3h do nawet blokady permanentnej + Możliwe nałożenie blokady." - Wszyscy wiedzą, że chodzi o ustawkę, na którą się umawiali - Kolejna prowokacja - Tu chyba z Kushmanem przyszedł poddymiać - Żadnego kontekstu od kwiatka, a takie coś wleciało Nie chce mi się więcej tracić czasu na to, na pewno jesteście w temacie, ale nie reagujecie i jest to tylko jeden urywek rozmowy z kilkudziesięciu odbytych już. Ktoś mawiał tutaj, że jedyna droga rozwiązania to napisanie tego publicznie. Zastosuję się do tego i wnoszę o rozwiązanie tego problemu, gdyż pojedyncze warny i upomnienia nie pomagają. Jeśli można prosić niech zamknie ten temat jakiś czerwony, który ma coś do powiedzenia i przykłada się do sieci, a nie ktoś kto jest marionetką na pokaz i nic nie robi. 5 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 9 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 Jak widać, jedna strona winna. Gdzie byłeś, jak ostatnio @ Błaszczyk i @ Kocham Cie kwiatuszku <3 wyzywali mi mamę i po niej cisnęli? Oczywiście umknęło Ci to. Gdzie byłeś, jak Panowie wyżej szukali zaczepki na każdym kroku tylko po to by kogoś sprowokować? Oczywiście to też Ci uciekło. Dlaczego ja mam teraz na przykład dostać perma jak Panowie wyżej mają na koncie po kilkanaście warn i blokad CB i niejednokrotnie mieli blokowane konto na forum i dostawali od administracji po kilka szans? A zmian, jak nie było tak nie ma. Czemu oni jeszcze tu są? A no tak o tym też zapomniałeś wspomnieć. Jeszcze za czasów, jak miałem J@ był z nimi problem i były głupie prowokacje z ich strony i wbijane szpileczki, gdzie nie raz było to zgłaszane, ale wyższa administracja miała w to wyjebane i nie widziała problemu i tak jest to dziś. Ja sobie nie pozwolę wejść na głowę i wyzywać rodziny, dlatego sam reaguję i odpowiadam jak administracja tego nie robi. Myślisz, że tak z nudów wbijam na forum i wbijam im szpileczki? Oczywiście, że nie. Panowie za swoje zachowanie praktycznie nie zostali ukarani, więc sam to robię jak administracja udaję, że nie było tematu. Ja nie jestem święty, ale w przeciwieństwie do nich dawno powinni zostać wyjebani z permem i by był spokój. Jeszcze za czasów, jak miałem J@ było to zgłaszane @ Anox i @ Hana_Montana , że jest problem, tak jak Hana coś tam próbował coś zrobić to anox miał w to kompletnie wyjebane i teraz widać, co się dzieje. Ja za swoje zachowanie otrzymuję warny i blokady, więc nie wiem, w czym masz problem. PS: Sam piszesz, że zaczepiam i prowokuje, i wychodzi afera, a sam robisz to samo. Paluszki w dupę to tam w swoim kręgu możesz sobie wsadzać i właśnie też po takich tekstach wychodzą spiny sam święty nie jesteś, i to nie pierwszy raz, jak sam szukasz przypierdolki. A co tych ssó'w to, że piszę, że ktoś wisi mi hajs i przepierdala go na automaty to prawda, więc jeżeli ogólnie temat jest publiczny, to czemu mam o nim nie wspominać, tym bardziej że nie da się tego załatwić spokojnie, więc trzeba tak. O narkotykach też prawdę piszę, gdzie sam Artur się do tego przyznawał publicznie, więc czemu też nie mogę o tym pisać? Sami na siebie napierdalacie i się przyznajecie do krzywych akcji, a potem problem, że ktoś o tym piszę na publicznym forum, gdzie sami publicznie o tym pisaliście. #Hipokryzja. 3 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 9 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 Netao odrobił warny dlatego dostał UB ale dostaje bana na chat, skarga zostaje przyjeta 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 9 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi