Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 15 Stycznia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2025 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: Mr.Alban`T Imię: Filip Wiek (dokłada data): 26 lat (04.07.1998r.) SID: STEAM_0:1:863698027 Znajomość AMXX*(1-10): 8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4-5godz Opisz siebie: Mam na imię Filip , w lipcu konczę 27 lat . Pochodzę z Pomorza ,nteresuję się sportem , motoryzacją i grami . Dlaczego akurat Ty?: Chęć pomocy serwerowi jak i chłopakom z UBT . Jestem uczciwy, kulturalny oraz cierpliwy. Chciałbym też spróbować swoich sił w czymś nowym . Kupę lat temu należałem do UBT ale to nie było to samo co jest w tym momencie . Mamy braki w ubt , więc każda rąk do pracy sie przyda . Jestem osobą aktywną na forum jak i na serwerze , gdzie pełnie fuknkjcę admina dd2. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: TAK Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8 Kontakt: Steam , forum 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2025 Przyjmuje na okres próbny zgłoś się na pw 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi