Premium f0rget. Opublikowano 19 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2025 1. Nick: z0k1n 2. Czas i data zdarzenia: godzine temu 3. Powód bana: "prowokacje i wyzwiska" 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: zapytalem goscia czy jego stary to kaczynski i mi wlepiasz blokade na 14godzin? szkoda ze nie zajmujesz sie sb gdy dzieja sie gorsze rzeczy i ludzie wyzywaja sie po matkach lub leca gorsze slowa niz te co ja napisalem, 14 godzin to jakis zart xDDD 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2025 2.9 Zakaz wysyłania kąśliwych uwag, żartów i rozmów pod publikę. 2.11 Zabrania się wszczynania awantur, żalenia się na temat skarg/banów/podań. Zmniejszam bana do 8h. A czy ban słuszny, to musi wyższa ranga ocenić. 1 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 19 Stycznia 2025 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2025 XD, szkoda, że nie bierzesz pod uwagę tego, że to ja jestem za każdym razem prowokowany "2.9 Zakaz wysyłania kąśliwych uwag, żartów i rozmów pod publikę." czytales reszte wiadomosci? czy przewinales sb tylko do moich? XD //edit jak słodko, szkoda, że mnie upomnieć nie potrafisz, tylko od razu jebiesz blokade na 14h xD 1 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 Blokada minęła, jeśli twierdzisz, że blokada była bezpodstawna, to masz prawo napisać na mnie skargę. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi