OLDSTAR MANIA Opublikowano 21 Stycznia 2025 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 1. Nick: mania 2. Czas i data zdarzenia: teraz 3. Powód bana: prowokacje?? 4. Dowód w postaci screenów: CB 5. Coś od siebie: Za co? @ Hana_Montana Za to, że nie potrafisz reagować? Mam znowu nabierać wody w usta, bo mnie uciszysz? Żenada. Rozdawnictwo warnów na prawo i lewo. 1 2 2 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 21 Stycznia 2025 Autor OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 Ucisza mnie osoba, która jest najmniej adekwatna do uciszania, mająca na koncie degradację za oszustwa. Brawo. https://strefaskilla.pl/topic/47010-degradacja-hana_montana/ @ Właścicielzmień administrację, bo tylko wstyd. Hana_Montana, 21 Stycznia 2025 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 - Prowokację w stronę @ NetaO - Obraża @ NetaO 1 1 2 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 22 Stycznia 2025 Autor OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2025 Rozumiem, że teraz odwołania są rozpatrywane z "wycinanek", z CB. Jak ktoś ma rozpatrzyć to odwołanie skoro nie została unaoczniona cała sytuacja, a tylko moje ustosunkowanie się do poziomu tego "głupka", który mnie obraził i został nazywanym w dalszej wymianie zdań "głupkiem". "Wycinanka" zostanie zinterpretowana w niekorzyść osoby odwołującej się. Piszesz do mnie na czatboxie swoje dyrdymały i w tej samej chwili dajesz mi blokadę. Bez ustosunkowania się mojego do Twojej wypowiedzi. Tak postępuje osoba na tak wysokim stanowisku? Nie sądzę, aby takie działania były etyczne do pełnienia tak wysokiej rangi. Tobie też najwyraźniej sprawia trudność, odczytywanie zachowań/działań/wypowiedzi użytkowników... aby tylko nałożyć warna. Banalne. Netao. Znany z dziecinnych prowokacji za które otrzymał zasłużone bany, obecnie dalej hasa sobie i - o ironio - prowadzi do bałaganu zmierzającego do tego, który robił w przeszłości. Z napływem czasu można tylko zaobserwować postępujące zanikanie jakiegokolwiek poziomu. Rozmowy są na niższym poziomie przez tego użytkownika, jak i skłania mnie i innych do zniżenia poziomu DNA, kiedy trzeba reagować na jego głupotę/zaczepki/nieodpowiednie zachowanie/wypowiedzi, za które osoby przypadkowe są karane. Rozumiem, że kimś może kierować chęć pozostawiania małpki, bo nudno i nic się nie dzieje, ale do jasnej cholery. Widzi się wszędzie problem, ale nie tam gdzie trzeba. Do tego jeszcze dochodzi głaskanie świętej krowy po główce pobłażliwymi warnami, żeby broń Boże nie zaprzestał swojego kompromitującego i prowokującego zachowania na tej sieci. Beznadziejny przypadek, bez kija nie podchodź, bo jak dasz to ugryzie, a i z kijem nie ma po co i to się raczej nie zmieni. Brawo administracja, kolejna osoba została przyklepana do atakowania Żabki na tej sieci, bo nikt nie posiada tutaj jaj, aby usadzić ją w stawie na stałe. @ WłaścicielOdwołanie zostanie odrzucone, bo nikt się nie pofatygował przez 7h blokady do zainteresowania się tematem i jakiejkolwiek reakcji usunięcia blokady, a pozostawienia do celowego odrzucenia odwołania - po upływie czasu blokady. Dziękuję za uciszenie. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 22 Stycznia 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2025 Tak jak już Ci pisałem kiedyś, nie każdy z Nas potrafi tylko siedzieć i się pocić przed komputerem aby tylko czekać aż ktoś napisze odwołanie/skargę lub inne rzeczy, każdy z Nas chodzi do pracy/szkoły czy ma swoje życie prywatne. Jesli chodzi o samo odwołanie, nawet jeśli przeczytałbym temat w ciągu 2h od napisania odwołania zostało by ono przeezemnie odrzucone, ze względu na to iż nic nie przedstawiłaś w nim, żadnych dowodów na twoją nie winność 🤷. Zamiast tego postanowiłaś wbijać szpilkę @ Hana_Montana o jego „zachowaniu”, zamiast rzeczywiście odwołać się od tej blokady. 3 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 22 Stycznia 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi