Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [PROPOZYCJA] - Cofniecie rozdania darmowych dodatków + Edycja wyglądu

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

Jaką masz propozycje?: Proponuje powrót do dawniejszego wyglądu rang funkcyjnych/kupnych(lub chociaż rozmieszczenia tych diamencikow po rangach z glową),  obecnie jest za bardzo zaassr* moim zdaniem, słabo to wygląda jak wszystko "fruwa", dosłownie każda jakaś kolorowa ranga,  przez to takie dodatki tracą na swojej wartości i unikatowości, skoro każdy to ma w sumie z czapy/za free (mowa o tych diamencikach). 

A wnikając bardziej w szczegóły na które chyba nikt uwagi nie zwrócił..

Bardziej byłaby to skarga, gdybym wiedziała kto tak wszystkie rangi unikatowe edytował, więc jeżeli ta osoba jest dalej w administracji to proponuję ukaranie jej w jakiś sposób za brak znajomości i obeznania w usługi forumowe/ogolnie  forum, bo z jakiej racji KTOŚ dodał każdej osobie z unikatową rangą diamenciki (gdzie ich nie miał, a prawie wsm nikt z unikatowa ranga tego nie mial, to spójrzcie ilu osobą zostało to dodane) skoro dana osoba sobie tego nie życzyła w swojej randze, a najważniejsze --> jest to dodatkowo płatne! A raczej nie sądzę, żeby jakiś bogacz administracyjny opłacił to dla każdego użytkownika z unikatową rangą xd (więc co do unikatowych rang zostaje sprawdzenie, komu zostało to w tamtym czasie pododawane i cofnięcie tego, bo te osoby co już to miały to tego danego dnia nie miały żadnej edycji w randze)

Screenshot/Nagranie/Przykład:  (+ wystarczy zjechać na listę użytkowników, aby zobaczyć jak wygląda całokształt)shOTK9x.png

Czytając cały temat, widać też wzmiankę o zakazie kolorów i ikonek zbliżonych do administracyjnych, to polecam sprawdzić, kto stworzył rangi tym osobą:rEfTRiE.png t3tbHMN.pngsGuo6gH.png bo tworzenie rang dla nich już powinno się zatrzymać na etapie podawania danych co do wyglądu rangi z prośbą o zmianę koloru/ikonki, a nikt kto się tym tematem zajmował (tworzeniem/przyjmowaniem tematu) nie zwrócił na to uwagi (to już druga fail co do rang), więc moja propozycja to albo usunąć punkt z tym podobieństwem, albo w jakiś sposób ukarać/zwrócić uwagę osobą tworzącym rangi i zastosować się do zasad, bo po coś w końcu są, a jak nie odpowiadają to cofnąć to w pizdjet.

//

@ Kocham Cie kwiatuszku <3  Post typu: Typowa polska cebula dostała coś za darmo to musi negować i pisać bezsensowny nic nie wnoszący post :kekw:

@ KushMan Chope, jak ja byłam rok nieaktywna zanim degrada dostałam, to co ty mi tu, degradacja mówi sama za siebie / i co ty się usprawiedliwiasz tutaj wgl i dowodami ukazujesz 

I w twoim przypadku to była mowa o kolor bo zobaczyłam właśnie jak wygląda ranga T moderator(wcześniej nie widziałam xd) co wy bierzecie tak personalnie te gwiazdeczki tak do siebie 😠😡 XX osób tak jak wspomniałam dostało je z czapy całkiem niedawno jak ktoś pozmieniał wszystkie rangi, mowa jest tylko i wyłącznie o tych osobach, tak jak wspomniałam wyżej zresztą “większość osób wsm tego nie miała” 

ta “propka” podlega bardziej pod skargę, no ale nie wiadomo kto to pozmieniał 

/nawiasem jego ranga wsm prawdopodobnie została zrobiona jak nie było rangi T moderator, no ale pojawiła się “nowa” funkcyjna ranga z podobnym kolorem do Kushmana (wsm można to również sprawdzić datowo, jak się komuś chce, albo po prostu edytować tą rangę lekko kolorystycznie i tyle) 

• Lubię to! 3
  • WTF 1
  • xD 1

heh1111.png

• 420
57 minut temu, Dusia napisał(a):

Jaką masz propozycje?: Proponuje powrót do dawniejszego wyglądu rang funkcyjnych/kupnych(lub chociaż rozmieszczenia tych diamencikow po rangach z glową),  obecnie jest za bardzo zaassr* moim zdaniem, słabo to wygląda jak wszystko "fruwa", dosłownie każda jakaś kolorowa ranga,  przez to takie dodatki tracą na swojej wartości i unikatowości, skoro każdy to ma w sumie z czapy/za free (mowa o tych diamencikach). 

Na nie :okur:

57 minut temu, Dusia napisał(a):

to polecam sprawdzić, kto stworzył rangi tym osobą:rEfTRiE.png t3tbHMN.pngsGuo6gH.png bo tworzenie rang dla nich już powinno się zatrzymać na etapie podawania danych co do wyglądu rangi z prośbą o zmianę koloru/ikonki, a nikt kto się tym tematem zajmował (tworzeniem/przyjmowaniem tematu) nie zwrócił na to uwagi (to już druga fail co do rang), więc moja propozycja to albo usunąć punkt z tym podobieństwem, albo w jakiś sposób ukarać/zwrócić uwagę osobą tworzącym rangi i zastosować się do zasad, bo po coś w końcu są, a jak nie odpowiadają to cofnąć to w pizdjet.

Więc tak ---> 

Temat w którym wygrałem w konkursie i zamieniłem nagrodę na rangę unikalną. ---> KLIK! 24 Grudnia 2021 

Sandra słaba propozycja jak sama nie zareagowałaś jak byłaś w administracji a teraz lampka ci się zaświeciła. --_> KLIK! 19 Sierpnia 2023 

image.png.dab785fff69c43370ed4ad4f2b379f6f.pngimage.png.f44896d2716fda6f07e2f761324ca565.png

image.png.fefabee2a2fe96a09bb1f1e4646b6353.png

image.png.43d0ec02ade8178566f85338dab9ef13.png

@ Kocham Cie kwiatuszku <3  Psycha sitting? :tfu:

Edytowane przez KushMan

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Zasłużony
W dniu 31.01.2025 o 23:38, Dusia napisał(a):

KTOŚ dodał każdej osobie z unikatową rangą diamenciki (gdzie ich nie miał, a prawie wsm nikt z unikatowa ranga tego nie mial, to spójrzcie ilu osobą zostało to dodane) skoro dana osoba sobie tego nie życzyła w swojej randze, a najważniejsze --> jest to dodatkowo płatne!

Nie widzę, żeby każda unikatowa ranga miała latające diamenciki. Takie dodatki, jak latające diamenciki czy inne efekty, są płatne i dostępne wyłącznie dla osób, które za nie zapłaciły. Nie wiem, skąd wziąłeś informację, że ktoś dostaje je za darmo, bo to nieprawda. 

W dniu 31.01.2025 o 23:38, Dusia napisał(a):

Czytając cały temat, widać też wzmiankę o zakazie kolorów i ikonek zbliżonych do administracyjnych, to polecam sprawdzić, kto stworzył rangi tym osobą:rEfTRiE.png t3tbHMN.pngsGuo6gH.png bo tworzenie rang dla nich już powinno się zatrzymać na etapie podawania danych co do wyglądu rangi z prośbą o zmianę koloru/ikonki, a nikt kto się tym tematem zajmował (tworzeniem/przyjmowaniem tematu) nie zwrócił na to uwagi (to już druga fail co do rang), więc moja propozycja to albo usunąć punkt z tym podobieństwem, albo w jakiś sposób ukarać/zwrócić uwagę osobą tworzącym rangi i zastosować się do zasad, bo po coś w końcu są, a jak nie odpowiadają to cofnąć to w pizdjet.

Rangi @ Księżniczka oraz @ BABES zostały wykonane przeze mnie. Nie widzę w nich żadnego naruszenia zasad.

image.png

Żadna z tych rang nie ma koloru wyższej administracji ani nie jest do niego podobna. Nie zawierają też ikon zbliżonych do tych używanych przez administrację czy moderację.

A co do rangi @ KushMan , to gdzie ona łamie jakąś zasadę? 

- Nie ma takiego samego lub podobnego koloru do wyższej administracji ( @ Administrator, @ Junior Admin, @ Junior Admin T)  

Nie posiada również ikonki zbliżonej do tych używanych przez administrację czy moderację.

@ Dusia  Jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia do tego, co napisałem, napisz mi prywatną wiadomość. 

• Lubię to! 2

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

PROPOZYCJA ODRZUCONA.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]