Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [PROPOZYCJA] - Cofniecie rozdania darmowych dodatków + Edycja wyglądu

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

Jaką masz propozycje?: Proponuje powrót do dawniejszego wyglądu rang funkcyjnych/kupnych(lub chociaż rozmieszczenia tych diamencikow po rangach z glową),  obecnie jest za bardzo zaassr* moim zdaniem, słabo to wygląda jak wszystko "fruwa", dosłownie każda jakaś kolorowa ranga,  przez to takie dodatki tracą na swojej wartości i unikatowości, skoro każdy to ma w sumie z czapy/za free (mowa o tych diamencikach). 

A wnikając bardziej w szczegóły na które chyba nikt uwagi nie zwrócił..

Bardziej byłaby to skarga, gdybym wiedziała kto tak wszystkie rangi unikatowe edytował, więc jeżeli ta osoba jest dalej w administracji to proponuję ukaranie jej w jakiś sposób za brak znajomości i obeznania w usługi forumowe/ogolnie  forum, bo z jakiej racji KTOŚ dodał każdej osobie z unikatową rangą diamenciki (gdzie ich nie miał, a prawie wsm nikt z unikatowa ranga tego nie mial, to spójrzcie ilu osobą zostało to dodane) skoro dana osoba sobie tego nie życzyła w swojej randze, a najważniejsze --> jest to dodatkowo płatne! A raczej nie sądzę, żeby jakiś bogacz administracyjny opłacił to dla każdego użytkownika z unikatową rangą xd (więc co do unikatowych rang zostaje sprawdzenie, komu zostało to w tamtym czasie pododawane i cofnięcie tego, bo te osoby co już to miały to tego danego dnia nie miały żadnej edycji w randze)

Screenshot/Nagranie/Przykład:  (+ wystarczy zjechać na listę użytkowników, aby zobaczyć jak wygląda całokształt)shOTK9x.png

Czytając cały temat, widać też wzmiankę o zakazie kolorów i ikonek zbliżonych do administracyjnych, to polecam sprawdzić, kto stworzył rangi tym osobą:rEfTRiE.png t3tbHMN.pngsGuo6gH.png bo tworzenie rang dla nich już powinno się zatrzymać na etapie podawania danych co do wyglądu rangi z prośbą o zmianę koloru/ikonki, a nikt kto się tym tematem zajmował (tworzeniem/przyjmowaniem tematu) nie zwrócił na to uwagi (to już druga fail co do rang), więc moja propozycja to albo usunąć punkt z tym podobieństwem, albo w jakiś sposób ukarać/zwrócić uwagę osobą tworzącym rangi i zastosować się do zasad, bo po coś w końcu są, a jak nie odpowiadają to cofnąć to w pizdjet.

//

@ Kocham Cie kwiatuszku <3  Post typu: Typowa polska cebula dostała coś za darmo to musi negować i pisać bezsensowny nic nie wnoszący post :kekw:

@ KushMan Chope, jak ja byłam rok nieaktywna zanim degrada dostałam, to co ty mi tu, degradacja mówi sama za siebie / i co ty się usprawiedliwiasz tutaj wgl i dowodami ukazujesz 

I w twoim przypadku to była mowa o kolor bo zobaczyłam właśnie jak wygląda ranga T moderator(wcześniej nie widziałam xd) co wy bierzecie tak personalnie te gwiazdeczki tak do siebie 😠😡 XX osób tak jak wspomniałam dostało je z czapy całkiem niedawno jak ktoś pozmieniał wszystkie rangi, mowa jest tylko i wyłącznie o tych osobach, tak jak wspomniałam wyżej zresztą “większość osób wsm tego nie miała” 

ta “propka” podlega bardziej pod skargę, no ale nie wiadomo kto to pozmieniał 

/nawiasem jego ranga wsm prawdopodobnie została zrobiona jak nie było rangi T moderator, no ale pojawiła się “nowa” funkcyjna ranga z podobnym kolorem do Kushmana (wsm można to również sprawdzić datowo, jak się komuś chce, albo po prostu edytować tą rangę lekko kolorystycznie i tyle) 

• Lubię to! 3
  • WTF 1
  • xD 1

heh1111.png

• 420
57 minut temu, Dusia napisał(a):

Jaką masz propozycje?: Proponuje powrót do dawniejszego wyglądu rang funkcyjnych/kupnych(lub chociaż rozmieszczenia tych diamencikow po rangach z glową),  obecnie jest za bardzo zaassr* moim zdaniem, słabo to wygląda jak wszystko "fruwa", dosłownie każda jakaś kolorowa ranga,  przez to takie dodatki tracą na swojej wartości i unikatowości, skoro każdy to ma w sumie z czapy/za free (mowa o tych diamencikach). 

Na nie :okur:

57 minut temu, Dusia napisał(a):

to polecam sprawdzić, kto stworzył rangi tym osobą:rEfTRiE.png t3tbHMN.pngsGuo6gH.png bo tworzenie rang dla nich już powinno się zatrzymać na etapie podawania danych co do wyglądu rangi z prośbą o zmianę koloru/ikonki, a nikt kto się tym tematem zajmował (tworzeniem/przyjmowaniem tematu) nie zwrócił na to uwagi (to już druga fail co do rang), więc moja propozycja to albo usunąć punkt z tym podobieństwem, albo w jakiś sposób ukarać/zwrócić uwagę osobą tworzącym rangi i zastosować się do zasad, bo po coś w końcu są, a jak nie odpowiadają to cofnąć to w pizdjet.

Więc tak ---> 

Temat w którym wygrałem w konkursie i zamieniłem nagrodę na rangę unikalną. ---> KLIK! 24 Grudnia 2021 

Sandra słaba propozycja jak sama nie zareagowałaś jak byłaś w administracji a teraz lampka ci się zaświeciła. --_> KLIK! 19 Sierpnia 2023 

image.png.dab785fff69c43370ed4ad4f2b379f6f.pngimage.png.f44896d2716fda6f07e2f761324ca565.png

image.png.fefabee2a2fe96a09bb1f1e4646b6353.png

image.png.43d0ec02ade8178566f85338dab9ef13.png

@ Kocham Cie kwiatuszku <3  Psycha sitting? :tfu:

Edytowane przez KushMan

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Zasłużony
W dniu 31.01.2025 o 23:38, Dusia napisał(a):

KTOŚ dodał każdej osobie z unikatową rangą diamenciki (gdzie ich nie miał, a prawie wsm nikt z unikatowa ranga tego nie mial, to spójrzcie ilu osobą zostało to dodane) skoro dana osoba sobie tego nie życzyła w swojej randze, a najważniejsze --> jest to dodatkowo płatne!

Nie widzę, żeby każda unikatowa ranga miała latające diamenciki. Takie dodatki, jak latające diamenciki czy inne efekty, są płatne i dostępne wyłącznie dla osób, które za nie zapłaciły. Nie wiem, skąd wziąłeś informację, że ktoś dostaje je za darmo, bo to nieprawda. 

W dniu 31.01.2025 o 23:38, Dusia napisał(a):

Czytając cały temat, widać też wzmiankę o zakazie kolorów i ikonek zbliżonych do administracyjnych, to polecam sprawdzić, kto stworzył rangi tym osobą:rEfTRiE.png t3tbHMN.pngsGuo6gH.png bo tworzenie rang dla nich już powinno się zatrzymać na etapie podawania danych co do wyglądu rangi z prośbą o zmianę koloru/ikonki, a nikt kto się tym tematem zajmował (tworzeniem/przyjmowaniem tematu) nie zwrócił na to uwagi (to już druga fail co do rang), więc moja propozycja to albo usunąć punkt z tym podobieństwem, albo w jakiś sposób ukarać/zwrócić uwagę osobą tworzącym rangi i zastosować się do zasad, bo po coś w końcu są, a jak nie odpowiadają to cofnąć to w pizdjet.

Rangi @ Księżniczka oraz @ BABES zostały wykonane przeze mnie. Nie widzę w nich żadnego naruszenia zasad.

image.png

Żadna z tych rang nie ma koloru wyższej administracji ani nie jest do niego podobna. Nie zawierają też ikon zbliżonych do tych używanych przez administrację czy moderację.

A co do rangi @ KushMan , to gdzie ona łamie jakąś zasadę? 

- Nie ma takiego samego lub podobnego koloru do wyższej administracji ( @ Administrator, @ Junior Admin, @ Junior Admin T)  

- Nie posiada również ikonki zbliżonej do tych używanych przez administrację czy moderację.

@ Dusia  Jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia do tego, co napisałem, napisz mi prywatną wiadomość. 

• Lubię to! 2

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

PROPOZYCJA ODRZUCONA.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]