Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Stycznia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 Jaką masz propozycje?: Proponuje powrót do dawniejszego wyglądu rang funkcyjnych/kupnych(lub chociaż rozmieszczenia tych diamencikow po rangach z glową), obecnie jest za bardzo zaassr* moim zdaniem, słabo to wygląda jak wszystko "fruwa", dosłownie każda jakaś kolorowa ranga, przez to takie dodatki tracą na swojej wartości i unikatowości, skoro każdy to ma w sumie z czapy/za free (mowa o tych diamencikach). A wnikając bardziej w szczegóły na które chyba nikt uwagi nie zwrócił.. Bardziej byłaby to skarga, gdybym wiedziała kto tak wszystkie rangi unikatowe edytował, więc jeżeli ta osoba jest dalej w administracji to proponuję ukaranie jej w jakiś sposób za brak znajomości i obeznania w usługi forumowe/ogolnie forum, bo z jakiej racji KTOŚ dodał każdej osobie z unikatową rangą diamenciki (gdzie ich nie miał, a prawie wsm nikt z unikatowa ranga tego nie mial, to spójrzcie ilu osobą zostało to dodane) skoro dana osoba sobie tego nie życzyła w swojej randze, a najważniejsze --> jest to dodatkowo płatne! A raczej nie sądzę, żeby jakiś bogacz administracyjny opłacił to dla każdego użytkownika z unikatową rangą xd (więc co do unikatowych rang zostaje sprawdzenie, komu zostało to w tamtym czasie pododawane i cofnięcie tego, bo te osoby co już to miały to tego danego dnia nie miały żadnej edycji w randze) Screenshot/Nagranie/Przykład: (+ wystarczy zjechać na listę użytkowników, aby zobaczyć jak wygląda całokształt) Czytając cały temat, widać też wzmiankę o zakazie kolorów i ikonek zbliżonych do administracyjnych, to polecam sprawdzić, kto stworzył rangi tym osobą: bo tworzenie rang dla nich już powinno się zatrzymać na etapie podawania danych co do wyglądu rangi z prośbą o zmianę koloru/ikonki, a nikt kto się tym tematem zajmował (tworzeniem/przyjmowaniem tematu) nie zwrócił na to uwagi (to już druga fail co do rang), więc moja propozycja to albo usunąć punkt z tym podobieństwem, albo w jakiś sposób ukarać/zwrócić uwagę osobą tworzącym rangi i zastosować się do zasad, bo po coś w końcu są, a jak nie odpowiadają to cofnąć to w pizdjet. // @ Kocham Cie kwiatuszku <3 Post typu: Typowa polska cebula dostała coś za darmo to musi negować i pisać bezsensowny nic nie wnoszący post @ KushMan Chope, jak ja byłam rok nieaktywna zanim degrada dostałam, to co ty mi tu, degradacja mówi sama za siebie / i co ty się usprawiedliwiasz tutaj wgl i dowodami ukazujesz I w twoim przypadku to była mowa o kolor bo zobaczyłam właśnie jak wygląda ranga T moderator(wcześniej nie widziałam xd) co wy bierzecie tak personalnie te gwiazdeczki tak do siebie 😠😡 XX osób tak jak wspomniałam dostało je z czapy całkiem niedawno jak ktoś pozmieniał wszystkie rangi, mowa jest tylko i wyłącznie o tych osobach, tak jak wspomniałam wyżej zresztą “większość osób wsm tego nie miała” ta “propka” podlega bardziej pod skargę, no ale nie wiadomo kto to pozmieniał /nawiasem jego ranga wsm prawdopodobnie została zrobiona jak nie było rangi T moderator, no ale pojawiła się “nowa” funkcyjna ranga z podobnym kolorem do Kushmana (wsm można to również sprawdzić datowo, jak się komuś chce, albo po prostu edytować tą rangę lekko kolorystycznie i tyle) 3 1 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 31 Stycznia 2025 420 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 (edytowane) 57 minut temu, Dusia napisał(a): Jaką masz propozycje?: Proponuje powrót do dawniejszego wyglądu rang funkcyjnych/kupnych(lub chociaż rozmieszczenia tych diamencikow po rangach z glową), obecnie jest za bardzo zaassr* moim zdaniem, słabo to wygląda jak wszystko "fruwa", dosłownie każda jakaś kolorowa ranga, przez to takie dodatki tracą na swojej wartości i unikatowości, skoro każdy to ma w sumie z czapy/za free (mowa o tych diamencikach). Na nie 57 minut temu, Dusia napisał(a): to polecam sprawdzić, kto stworzył rangi tym osobą: bo tworzenie rang dla nich już powinno się zatrzymać na etapie podawania danych co do wyglądu rangi z prośbą o zmianę koloru/ikonki, a nikt kto się tym tematem zajmował (tworzeniem/przyjmowaniem tematu) nie zwrócił na to uwagi (to już druga fail co do rang), więc moja propozycja to albo usunąć punkt z tym podobieństwem, albo w jakiś sposób ukarać/zwrócić uwagę osobą tworzącym rangi i zastosować się do zasad, bo po coś w końcu są, a jak nie odpowiadają to cofnąć to w pizdjet. Więc tak ---> Temat w którym wygrałem w konkursie i zamieniłem nagrodę na rangę unikalną. ---> KLIK! 24 Grudnia 2021 Sandra słaba propozycja jak sama nie zareagowałaś jak byłaś w administracji a teraz lampka ci się zaświeciła. --_> KLIK! 19 Sierpnia 2023 @ Kocham Cie kwiatuszku <3 Psycha sitting? Edytowane 31 Stycznia 2025 przez KushMan Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2025 W dniu 31.01.2025 o 23:38, Dusia napisał(a): KTOŚ dodał każdej osobie z unikatową rangą diamenciki (gdzie ich nie miał, a prawie wsm nikt z unikatowa ranga tego nie mial, to spójrzcie ilu osobą zostało to dodane) skoro dana osoba sobie tego nie życzyła w swojej randze, a najważniejsze --> jest to dodatkowo płatne! Nie widzę, żeby każda unikatowa ranga miała latające diamenciki. Takie dodatki, jak latające diamenciki czy inne efekty, są płatne i dostępne wyłącznie dla osób, które za nie zapłaciły. Nie wiem, skąd wziąłeś informację, że ktoś dostaje je za darmo, bo to nieprawda. W dniu 31.01.2025 o 23:38, Dusia napisał(a): Czytając cały temat, widać też wzmiankę o zakazie kolorów i ikonek zbliżonych do administracyjnych, to polecam sprawdzić, kto stworzył rangi tym osobą: bo tworzenie rang dla nich już powinno się zatrzymać na etapie podawania danych co do wyglądu rangi z prośbą o zmianę koloru/ikonki, a nikt kto się tym tematem zajmował (tworzeniem/przyjmowaniem tematu) nie zwrócił na to uwagi (to już druga fail co do rang), więc moja propozycja to albo usunąć punkt z tym podobieństwem, albo w jakiś sposób ukarać/zwrócić uwagę osobą tworzącym rangi i zastosować się do zasad, bo po coś w końcu są, a jak nie odpowiadają to cofnąć to w pizdjet. Rangi @ Księżniczka oraz @ BABES zostały wykonane przeze mnie. Nie widzę w nich żadnego naruszenia zasad. Żadna z tych rang nie ma koloru wyższej administracji ani nie jest do niego podobna. Nie zawierają też ikon zbliżonych do tych używanych przez administrację czy moderację. A co do rangi @ KushMan , to gdzie ona łamie jakąś zasadę? - Nie ma takiego samego lub podobnego koloru do wyższej administracji ( @ Administrator, @ Junior Admin, @ Junior Admin T) - Nie posiada również ikonki zbliżonej do tych używanych przez administrację czy moderację. @ Dusia Jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia do tego, co napisałem, napisz mi prywatną wiadomość. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi