Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] CS 2 - Gracek

ziutlbn

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Gracek
Nick admina banującego: zen1th
Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana
Czas oraz data bana: 02-04-25 14:50
Serwer na którym dostałeś bana: only mirage 
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): normalnie gram na serwerze, konczy sie mapa i dostaje bana
Link do Sourcebansa z twoim banem: 02-04-25 14:50
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199822912671/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: steam user id is banned

Edytowane przez ziutlbn
  • Lubię to! 1
  • ziutlbn zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] CS 2 - Gracek
  • Użytkownik

• Powód bana: PSilent, Aimlock, Wallhack
• Demko: http://879882.node36.pukawka.pl/dem-de_mirage-1738675220-1738677037.zip
• Kont gracza: https://steamcommunity.com/profiles/76561199822912671/
• Opis sytuacji: Gracz wszedł na mapę i od razu zaczął rozdawać pestki wszystkim dookoła. Już wtedy coś mi nie pasowało zwłaszcza że konto było świeże. Odpaliłem vanisha, żeby go podejrzeć i zobaczyłem że celownik nawet nie był na głowie a mimo to sypały się same hedy. Decyzja była prosta – ban. Pamiętajcie że na demku może być lekkie opóźnienie a ja obserwowałem gracza na żywo. Dodatkowo inni gracze oskarżali go o cheaty a Pan Gracek dumnie się chwalił: "Już dostałem bana ale i tak po 12h dostałem UB". To tylko utwierdziło mnie w przekonaniu że coś jest mocno nie tak

Gracz od początku wzbudzał podejrzenia a analiza demka tylko to potwierdziła. Poniżej rozpiska podejrzanych akcji:

+/- 1 akcja (15:10 - 1:35)
Zbanowany wychodzi nienaturalnie wcelowany w schody. Gdy zobaczył że przeciwnik zeskakuje i chce wychylić momentalnie się cofnął. Standardowo większość graczy peekuje najpierw sam róg prawej strony, a on od razu patrzył na środek – tam gdzie był przeciwnik - nie widział go. Do tego podejrzenie aim'a na małą wartość – celownik był nad przeciwnikiem i nagle szybkim ruchem zszedł w dół. Nowe konto i aż tak perfekcyjne flicki?

+ 2 akcja (15:11 - 1:46)
Po zwolnieniu demka do 1/4 widać że celownik nie był na głowie mimo to padł headshot. Dodatkowo gracz stał w miejscu.

+ 3 akcja (15:11 - 1:38)
Zobaczył przeciwnika na shorcie i za wszelką cenę chciał go wyeliminować. Krył się co jakiś czas patrząc w okno ale z tej pozycji nic nie mógł zobaczyć ani pomóc drużynie. Skupiał się tylko na shortcie.

+ 4 akcja (15:11 - 1:10)
Kolejna sytuacja gdzie celownik nie był na głowie ale i tak padł headshot.

• Dla UBTeam:
Oglądnij każdą akcję najpierw w zwolnieniu 1/4 a potem w normalnej prędkości – różnice będą wyraźnie widoczne.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Akcja 1 
Zawsze patrze najpierw schody a dopiero potem dół, przeciwnik za długo nie pickował wiec rozientowałem sie ze może pickowac dół dlatego sie cofnalem, co do akcji z flickiem mam w tej grze łącznie na wszystkich kontach 3k, nie widze w tej akcji nic podejrzanego.

Akcja 2
W cs2 często zdarzają sie takie błędy gry.

Akcja 3 
Co jest podejrzanego w tym ze za wszelką cenę chcialem fraga?

Akcja 4 
To tez musiał być błąd gry

Mogłbyś rozpisac demko troche bardziej? tzw wiecej dowodow? Uważam ze ban nie słuszny
Co do opisu sytuacji, zle przeczytales chat, napisalem ze admin tez myslal ze mam cheaty i po 12 chodzinach dostalem ub

Edytowane przez ziutlbn
  • Ha ha 2
  • Premium
Premium

+/- 1 akcja (15:10 - 1:35)
Zbanowany wychodzi nienaturalnie wcelowany w schody. Gdy zobaczył że przeciwnik zeskakuje i chce wychylić momentalnie się cofnął. Standardowo większość graczy peekuje najpierw sam róg prawej strony, a on od razu patrzył na środek – tam gdzie był przeciwnik - nie widział go. Do tego podejrzenie aim'a na małą wartość – celownik był nad przeciwnikiem i nagle szybkim ruchem zszedł w dół. Nowe konto i aż tak perfekcyjne flicki? - +/- B

+ 2 akcja (15:11 - 1:46)
Po zwolnieniu demka do 1/4 widać że celownik nie był na głowie mimo to padł headshot. Dodatkowo gracz stał w miejscu. +B

+ 3 akcja (15:11 - 1:38)
Zobaczył przeciwnika na shorcie i za wszelką cenę chciał go wyeliminować. Krył się co jakiś czas patrząc w okno ale z tej pozycji nic nie mógł zobaczyć ani pomóc drużynie. Skupiał się tylko na shortcie. +/- B 

+ 4 akcja (15:11 - 1:10)
Kolejna sytuacja gdzie celownik nie był na głowie ale i tak padł headshot. +B

• Super 2

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]