Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 15 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 Czy kiedykolwiek myślałeś, że Twoje myśli mogłyby mieć smak? Jeśli tak, jaki smak miałaby Twoja najczęstsza myśl? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 15 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 Fajnieby powiedzieć, że chciałoby się, żeby moje myśli miały smak soczystych jabłek, czy miętowej czekolady - są świeże, pełne energii, uspokajające itd., ale ostatnio wszystko mnie wku*wia prawie, więc prędzej coś a la chilli. Pieczenie szybko rośnie i może zdominować wszystkie inne smaki. Albo może coś w stylu gorzkiej kawy bez cukru—mocny, nieprzyjemny smak, który ciężko wymazać z pamięci Ciężkie pytanie 1 Odnośnik do komentarza
>> AXIS << Opublikowano 15 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 Ja to tak jak kolega wyżej ostatnio też mnie wszystko denerwuje więc smak chilli będzie idealnym stwierdzeniem moich myśli 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Lutego 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi