Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jaka jest Twoja wymarzona praca? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Moja aktualnie mi odpowiada ale najlepsza to jest chyba taka żeby zarobić aby się nie narobić xd Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 12 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 No żeby mieć pitos i żeby się nie narobić :kappa: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Informatyk Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Już mam swoją wymarzoną pracę Bo robię a się nie narobie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Wydaje mi się, że podobne pytanie już padło dużo wcześniej. Chciałabym pracować razem z maluchami. Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Kierowca nowoczesnyych maszyn rolniczych cale szczescie ja wykonuje od kwietnia start (koniec nocek naresczcie) Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Babel Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Mechanik ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi