Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - ' paczajonovicz ];->

paczajonovicz

Rekomendowane odpowiedzi

• 21cm109dmg

Po tym jak zdemaskowałeś heńka, myśle że nadajesz się na to stanowisko jak nikt inny :D

łojezu

1. ogarniety

2.miły

3.doświadczony gracz csa

Edytowane przez Kocham Cie kwiatuszku <3
Bo Krzysiek kazał
Krzysiek
Krzysiek,

4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty.

24h na edycje

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • xD 2
  • VIP
VIP

Podanie napisane na kolanie, tak na szybko, brzydko to wygląda dla oka trochę :xdd: ale poza tym jesteś aktywny, ogarnięty nawet, dałbym szansę chociaż na okres próbny zobaczyć jak sobie będziesz radził w dziale UBT.

• Super 1
  • Hana_Montana zmienił(a) tytuł na [UBTEAM CS 1.6] - ' paczajonovicz ];->
  • Zasłużony

Osobiście jestem na tak. 

+ Dobra mordka. Przede wszystkim chętna do pracy w grupie, pomocna i bez konfliktowa = moim zdaniem ogarnie na luzie funkcję UBTeam. 

+ Sam ogarnia gierkę, więc ma pojęcie o odpałach, a czystych graczach = w skrócie jest skillowym gościem, więc nie ma rozjazdu między odpałem, a czystym chłopem który ma pojęcie o grze, wiec te funkcję ogarnie na luzie moim zdaniem oczywiście. 

+ Widać, że się stara na adminie obecnie. Nie zliczę nawet ile razy pisałem do niego na Steam żeby wbił na serwer, bo było coś do ogarnięcia - gość zawsze był, a przede wszystkim zawsze odpisał na daną potrzebę,  więc szansę można jak najbardziej dać na dane stanowisko ;) 

Powodzonka życzę Pawełku :) 

• Dzięki 1
  • Ha ha 1

spacer.pngspacer.png

• Zasłużony

Paczaj dobry chłopak, zawzięty, jak sobie coś wbije do głowy to idzie za tym aż się uda. Jest to zaleta, ale żeby nie stała się wadą. Ostatnie dni mi pokazały, jak był zaangażowany, by wykluczyć z serwera błąkającą się personę. Skarg żadnych na ciebie nie ma, a ponoć na serwerze przesiadujesz całymi dniami. Jest to plusem, jeśli UBT stwierdzi, że chce z Tobą współpracować to niech Ci zrobią dobry teścik i zadecydują. Żeby nie było za kolorowo, to dam Ci taką radę, byś czasem ugryzł się w język i nie wylewał wszystkich niepotrzebnych słów na chatboxy, bo po prostu niewypada, jak sytuacje będą się powtarzały, będzie się na to źle patrzyło, a tego nie potrzebujemy.

Ode mnie zielone światełko masz, na pewno ekipy nie zawiedziesz jak Cię przyjmą do zespołu 

• Super 1
  • Użytkownik

Aż dziwne, że jestem na TAK

+ duża poprawa zachowania, często na forum i zna ludzi z servera

+ Pokazał że zna sie na robocie

+ Doświadczenie 

• Super 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Raczej lubiany gracz, na pewno znany w naszej społeczności. Adminuje tu od dawien dawna, więc doświadczenie jest. Ostatnio skarg żadnych nie widzę/nie słyszę na jego temat. Pomocny człowiek, bardzo aktywny, gierkę ogarnia. Przyda się jeszcze ktoś do pomocy. Masz ode mnie zielone światło, powodzenia.

• Super 1

No cóż masz mój głos na TAK

Powyższe argumenty innych osób przemawiają za daniem Ci szansy - zgadzam się z nimi. Zdecydowanie brakuje osoby z chęciami I doświadczeniem. Jednakże nie daj powodu, abym żałował tej decyzji, bo otwarcie będę reagował. monkaHmm.png.11b42107f235f5b458193ae8c9490359.png

• Super 1
  • Opiekun UBT CS 1.6

Ze swojej strony powiem że Paczaj ma dobre oko. Jest lubianym adminem, zachowanie poprawił i nie słychać już o nim negatywnych opinii czy też skarg. Jest bardzo pomocny na sieci, jestem na Tak :)

• Super 1

XDD1.png

• Sponsor
SPONSOR

Na tak 🙌 

+ ogarnięty 

+ aktywny 

+ amx 

+ kultura 

• Super 1
  • Użytkownik

TAK

Dobry z niego policjant,:beka:

+amxx

+wiek

+znany

+aktywny 

Edytowane przez Papson26
  • Super 1
  • Użytkownik

+Kultura

+Kosmiczna aktywność 

+Amx 10

Pozatym gość ma skila widać że 1.6 ma w małym palcu od noga więc rozpozna bez problemu odpaleńca ,dzień dobry mówi dobry chłopak.

Duże Tak

• Super 1
  • Junior Admin
Junior Admin

@ JanuszHD Jaka decyzja

heh1111.png

• Użytkownik

Z racji na brak zastrzeżeń co do "pracy" jako admin serwera oraz umiejętności rozpoznania spaluchów, przyjmuję bez okresu próbnego :)

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

podanie przyjete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]