paczaukowiec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paczajonovicz Opublikowano 20 Lutego 2025 paczaukowiec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 Nick: ' paczajonovicz ];-> Imię: Paweł Wiek (dokłada data): 03.06.1993r. SID: STEAM_0:1:932963774 (mam nadzieję, że chwilowo) Znajomość AMXX*(1-10): 10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: bardzo dużo, ciężko stwierdzić (6-8h) czasem więcej, czasem mniej Opisz siebie: wiekszość ludzi mnie tutaj zna wiec cóż mogę rzec, duzo gram na ONLY DD2, jestem również adminem i staram sie pilnować porządku Dlaczego akurat Ty?: ponieważ znam sie na cziterkach, dużo takich osób już sie pozbyłem w ciągu ostatnich 3 lat, są braki w kadrach postaram sie je jak najlepiej zniwelować Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: wielokrotnie Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7-8 Kontakt: steam/forum @edit: @ MnX nie ma sie co rozgaleziac, ludzie znaja to wiedza, najwazniejsze napisalem, wiecej moim skromnym zdanie pisania jest bez sensu 11 1 1 1 Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 21 Lutego 2025 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 (edytowane) Po tym jak zdemaskowałeś heńka, myśle że nadajesz się na to stanowisko jak nikt inny łojezu 1. ogarniety 2.miły 3.doświadczony gracz csa Edytowane 22 Lutego 2025 przez Kocham Cie kwiatuszku <3 Bo Krzysiek kazał Krzysiek, 21 Lutego 2025 4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty. 24h na edycje 1 1 2 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 21 Lutego 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 Podanie napisane na kolanie, tak na szybko, brzydko to wygląda dla oka trochę ale poza tym jesteś aktywny, ogarnięty nawet, dałbym szansę chociaż na okres próbny zobaczyć jak sobie będziesz radził w dziale UBT. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 21 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 Osobiście jestem na tak. + Dobra mordka. Przede wszystkim chętna do pracy w grupie, pomocna i bez konfliktowa = moim zdaniem ogarnie na luzie funkcję UBTeam. + Sam ogarnia gierkę, więc ma pojęcie o odpałach, a czystych graczach = w skrócie jest skillowym gościem, więc nie ma rozjazdu między odpałem, a czystym chłopem który ma pojęcie o grze, wiec te funkcję ogarnie na luzie moim zdaniem oczywiście. + Widać, że się stara na adminie obecnie. Nie zliczę nawet ile razy pisałem do niego na Steam żeby wbił na serwer, bo było coś do ogarnięcia - gość zawsze był, a przede wszystkim zawsze odpisał na daną potrzebę, więc szansę można jak najbardziej dać na dane stanowisko Powodzonka życzę Pawełku 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 22 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Paczaj dobry chłopak, zawzięty, jak sobie coś wbije do głowy to idzie za tym aż się uda. Jest to zaleta, ale żeby nie stała się wadą. Ostatnie dni mi pokazały, jak był zaangażowany, by wykluczyć z serwera błąkającą się personę. Skarg żadnych na ciebie nie ma, a ponoć na serwerze przesiadujesz całymi dniami. Jest to plusem, jeśli UBT stwierdzi, że chce z Tobą współpracować to niech Ci zrobią dobry teścik i zadecydują. Żeby nie było za kolorowo, to dam Ci taką radę, byś czasem ugryzł się w język i nie wylewał wszystkich niepotrzebnych słów na chatboxy, bo po prostu niewypada, jak sytuacje będą się powtarzały, będzie się na to źle patrzyło, a tego nie potrzebujemy. Ode mnie zielone światełko masz, na pewno ekipy nie zawiedziesz jak Cię przyjmą do zespołu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 22 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Aż dziwne, że jestem na TAK + duża poprawa zachowania, często na forum i zna ludzi z servera + Pokazał że zna sie na robocie + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 23 Lutego 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Raczej lubiany gracz, na pewno znany w naszej społeczności. Adminuje tu od dawien dawna, więc doświadczenie jest. Ostatnio skarg żadnych nie widzę/nie słyszę na jego temat. Pomocny człowiek, bardzo aktywny, gierkę ogarnia. Przyda się jeszcze ktoś do pomocy. Masz ode mnie zielone światło, powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 23 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 No cóż masz mój głos na TAK Powyższe argumenty innych osób przemawiają za daniem Ci szansy - zgadzam się z nimi. Zdecydowanie brakuje osoby z chęciami I doświadczeniem. Jednakże nie daj powodu, abym żałował tej decyzji, bo otwarcie będę reagował. 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 24 Lutego 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2025 Ze swojej strony powiem że Paczaj ma dobre oko. Jest lubianym adminem, zachowanie poprawił i nie słychać już o nim negatywnych opinii czy też skarg. Jest bardzo pomocny na sieci, jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor PierwszyblantDrugiblant Opublikowano 24 Lutego 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2025 Na tak 🙌 + ogarnięty + aktywny + amx + kultura 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papson26 Opublikowano 24 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2025 (edytowane) TAK Dobry z niego policjant, +amxx +wiek +znany +aktywny Edytowane 24 Lutego 2025 przez Papson26 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GeneraL* Opublikowano 24 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2025 +Kultura +Kosmiczna aktywność +Amx 10 Pozatym gość ma skila widać że 1.6 ma w małym palcu od noga więc rozpozna bez problemu odpaleńca ,dzień dobry mówi dobry chłopak. Duże Tak 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Marca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2025 @ JanuszHD Jaka decyzja Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 1 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2025 Z racji na brak zastrzeżeń co do "pracy" jako admin serwera oraz umiejętności rozpoznania spaluchów, przyjmuję bez okresu próbnego 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 1 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi