Użytkownik rzonkill Opublikowano 2 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 Twój nick na serwerze: TERMINATOR3000 Nick admina banującego: nw nie pisalo xd Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 2.03 perm Serwer na którym dostałeś bana: only mirage Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): a chuj wie wbijam sie rozgrzac przed faceitami i dostaje bana pozdro Link do Sourcebansa z twoim banem: - Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199830053092 odwoluje sie z main konta bo jestem akurat zalogowany, ale dzieki za zboostowanie ego ze jestem taki zajebisty pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik rzonkill Opublikowano 2 Marca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 a jeszcze na mainie bana dostalem no ta to pozdro XDDDDD legit ludzi banujeccie a cheater se napierdalal z dwie godzinki na luzie 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Marca 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 @ rzonkill Wchodząc na serwer z aktywnym banem serwer automatycznie nadaje bana Nie znajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego nie przestrzegania @ MR.BUTTER 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik rzonkill Opublikowano 2 Marca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 no dobra ale wyjasnijcie mi za co ja bana mam XDDDDD bo napewno nie za cheaty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik rzonkill Opublikowano 2 Marca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 nawet chyba jakis niesamowitych glow nie dawalem D3M0N, 2 Marca 2025 Zakaz pisania 2 postów pod rząd, używaj opcji edytuj 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik rzonkill Opublikowano 3 Marca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2025 to kiedy tego ub dostane bo chyba nie karacie ludzi za skilla 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 4 Marca 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2025 @ Peace minus dla admina ub 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 4 Marca 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi