Lotencjusz Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 Czy jest jakaś rzecz, której chciałeś/chciałaś spróbować, a zabrakło Ci odwagi? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 13 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Skok na bungee 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ahuu Opublikowano 13 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Jazda na tylnim kole motorem. Ciężko jest to ogarnąć, a szkoda motoru jak bym się wypierdolił ;/ 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 13 Marca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Każdy z nas ma marzenia albo rzeczy, które chciałby spróbować. Mam w jakimś stopniu lęk wysokości, albo tak mi się tylko wydaję, bo np. lecąc samolotem czy jadąc wyciągiem w górach mam dziwne obawy i schizuję się, że skrzydło się urwie, że nagle spadnę, że linka się urwie i będzie kaplica, a śmierci się boję. Przez to nie polatam samolotem wyczynowym czy nie skoczę na bungee. Podziwiam też ludzi wędrujących po jaskiniach i wciskających się w różne szczeliny, mogłoby to być ciekawe doświadczenie, ale też za bardzo się boję 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 13 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi