Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] [Odpowiedzi] Q&A Krzysiek #177

Krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

q_and_a.png

@ Superka

[P] Jak trafiłeś na sieć Strefaskilla?

Po X latach postanowiłem wrócić do 1.6 i trafiłem na serwer CODMOD strefy i tak jakoś na forum zostałem.

[P] Czy masz rodzeństwo?

Tak.

[P] Najstarsze wspomnienie z dzieciństwa jakie pamiętasz?

[O] Ciężkie pytanie, ale wydaje mi się że najstarsze to będzie jak dziadek zabierał mnie na przejażdżki Simsonem, było to jak miałem 3-4 lata.

[P] Jak wyglądałoby Twoje zycie gdyby Internet nie istniał?

[O] Nie mam pojęcia i nigdy się nad tym nie zastanawiałem :D 

Pewnie bym już dawno przejął gospodarstwo i miał żonę z trójką dzieci.

[P] Co robisz w wolnym czasie?

[O] Wolnego czasu mam mało i zazwyczaj wtedy śpię albo pykam w coś na komputerze :D

[P] Ostatnia przeczytana książka?

[O] Mało czytam więc ciężki temat, zabierałem się za 'Więzień Labiryntu" lecz nie skończyłem.

Jeśli można pod to podciągnąć audiobooki to Wiedźmin część 1,2,3,4,5 i jestem w trakcie słuchania części 6 ;D

[P] Ulubiony muzyk?

[O] Rychu Peja w serduszku na zawsze <3

[P] Co najbardziej cenisz w miejscowosci, w której mieszkasz?

[O] Spokój i ciszę, bo jednak jest to mała wioska i to najlepsze co można tutaj znaleźć ;D

@ MANIA

[P] Jakie posiadasz obowiązki na swoich rangach funkcyjnych?

[O] Robienie grafik i pilnowanie porządku w dziale Graficznym, pilnowanie porządku i kultury na całym forum itd ;D 

[P] Jakie jest Twoje najbardziej pozytywne wspomnienie związane z siecią?

[O] Ciężkie pytanie i ciężko wybrać jedno, gdyż większość jest pozytywna ;D

[P] I ode mnie zagadka dla Ciebie: Jak nazywa się ryba szpiega?

[O] Śledź? :tf:

@ KOMORNIK123

[P] Czy zabrał byś w trasę @ FunnyPuma

[O] Tego brudnego busiarza z zestawem soków jabłkowych w butelkach? Nigdy w życiu :kekw:

[P] Co byś  zmienił na forum 

[O] Nic, wszystko śmiga jak ta lala, co najwyżej gdybym miał jakiś Boski wpływ to chciałbym by jednak serwery kręciły się lepiej i było tutaj o wiele więcej osób angażujących się w życie tej społeczności ;D

[P] Rozmiar buta

[O] 43

[P] Wymarzone wakacje 

[O] Takie, które nie są związane z pracą :kekw: Ostatni raz na wakacjach byłem jakieś 15 lat temu, także nie marzą mi się w sumie żadne ;D

[P] GRASZ na jakimś serwerze na forum  

[O] Mówiąc szczerze, ostatnim czasy rzadko gram w CS'a, ale zazwyczaj coś tam wbijam postrzelać na DD2 bądź GO MODA

[P] Z kim z forum poszedł byś na kieliszka a z kim na kolację

[O] Z przyjemnością napił bym się z @ Juliusz.C. , @ ST Seba TD , @ MANIA , @ FunnyPuma , @ BRINA , a kolacje można byłoby zrobić przy okazji picia :KEKL:

@ Kocham Cie kwiatuszku <3

[P] Kiedy zacząłeś grać w cska?

[O] Dokładnie nie pamiętam bo aktualnego steama mam od 10 lat, ale mógł być to przełom 2006/2007

[P] Co skłoniło Cię do tego aby uczestniczyć w życiu forum?

[O] Jak tu wbiłem to wrócił do mnie stary vibe robienia graficzek jak za starych czasów i tak od grafiki do grafiki, złożyłem podanie na Grafika, bo nie mogłem bez tej rangi zajrzeć do działu Zlecenia+ :D 

[P] Uprawiasz jakies sporty?

[O] Aktualnie nie, od czasu jak zacząłem jeździć stałem się strasznie leniwym ujkiem :D

[P] Masz jakąś ksywę jak tak to co ona oznacza?

[O] Kiedyś wołali na mnie Rysiek, wzięła się ona z przypadku, w świetlicy u nas na wiosce kiedyś, któryś ze znajomych odjął K i Z z imienia Krzysiek i wyszło mu Rysiek :D

[P] Gdzie ostatnio byłeś na Wakacjach?

[O] Tak jak wcześniej wspominałem ostatni raz na wakacjach byłem 15 lat temu i jak dobrze pamiętam było to u wujka na wsi ;D

@ Juliusz.C.

[P]. Czy @ FunnyPuma zostanie Twoim zmiennikiem?

[O] Jak wyżej wspomniałem nie wpuścił bym tego busiarza z butelkami do samochodu nigdy w życiu :KEKL:

[P]. Czy bawisz się czasami mięskiem na rozładunku? Treść pytania nie jest z podtekstem erotycznym - Krzysiu wozi mięsko :D

[O] Nie :xdd: Nie raz co prawda zdarzy mi się rzucać szynką z paki do metalowej wańki, bo w tym kraju firm nie stać na rampy, ale do zabawy bym tego nie podciągnął :D 

[P]. Planujesz piąć się na wyższe stanowiska na sieci?

[O] Nie planowałem nawet zostać Grafikiem, czy moderatorem tutaj, wszystko tak jakoś wyszło, więc co będzie czas pokaże ;D

[P]. Gdzie chciałbyś spędzić najbliższy urlop?

[O] Gdyby kiedyś doszło do takiej magicznej chwili jak mój urlop, czy wakacje to z pewnością gdzieś za granicą, marzy mi się odjebanie takiego Tripa jak KAC VEGAS oraz odwiedzenie hotelu Flintstonów ;D

[P]. Jakiej słuchasz muzyki? (rodzaj)

[O] Rap/Pop i mixy tych dwóch gatunków

[P]. Gdzie kierowca trzyma pełne butelki?

[O] Nie mam pojęcia, to pytanie należy zadać "kierowcom busów" np. @ FunnyPuma  :kekw:

[P]. Zamierzasz dalej robić u dziada? :D

[O] Póki płaci to robie haha :D A jak długo to czas pokaże ;D

[P]. Czy cichy fan mocarnego 1.9 tdi zasypia przy jego dźwięku?

[O] Oczywiście, że tak :D 

[P]. Co Cię najbardziej drażni na forum?

[O] Nie które osoby, które zapomniały kim były ;D

[P]. Czy i jeśli tak, to dokąd chciałbyś się przeprowadzić?

[O] Nie chciałbym się nigdzie wyprowadzać, mieszkam na wsi i mi to odpowiada, spędziłem ostatnio kilka dni we Wrocławiu podczas leczenia oczu i za żadne skarby nie chciałbym wylądować w takim miejscu, tylko i wyłącznie wieś ;D

[P]. Co lubisz robić w wolnym czasie?

[O] Odpalić nute i w coś popykać na PC/PS4

Dziękuje za tak liczną ilość pytań <3 

Do kolejnego Q&A nominuje @ MANIA :D 

Skoro mania odmówiła, to drugą osóbką, która wrzucę na celownik będzie zacny miłośnik 1.9 TDI - @ Juliusz.C. , ty chyba nie odmówisz? 😂

• Lubię to! 6
  • Super 2

• OLDSTAR

Dziękuję za nominację. Odrzucam.

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
  • Junior Admin
Junior Admin

temat zamkniety.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]