Zasłużony Krzysiek Opublikowano 13 Marca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 @ Superka [P] Jak trafiłeś na sieć Strefaskilla? Po X latach postanowiłem wrócić do 1.6 i trafiłem na serwer CODMOD strefy i tak jakoś na forum zostałem. [P] Czy masz rodzeństwo? Tak. [P] Najstarsze wspomnienie z dzieciństwa jakie pamiętasz? [O] Ciężkie pytanie, ale wydaje mi się że najstarsze to będzie jak dziadek zabierał mnie na przejażdżki Simsonem, było to jak miałem 3-4 lata. [P] Jak wyglądałoby Twoje zycie gdyby Internet nie istniał? [O] Nie mam pojęcia i nigdy się nad tym nie zastanawiałem Pewnie bym już dawno przejął gospodarstwo i miał żonę z trójką dzieci. [P] Co robisz w wolnym czasie? [O] Wolnego czasu mam mało i zazwyczaj wtedy śpię albo pykam w coś na komputerze [P] Ostatnia przeczytana książka? [O] Mało czytam więc ciężki temat, zabierałem się za 'Więzień Labiryntu" lecz nie skończyłem. Jeśli można pod to podciągnąć audiobooki to Wiedźmin część 1,2,3,4,5 i jestem w trakcie słuchania części 6 [P] Ulubiony muzyk? [O] Rychu Peja w serduszku na zawsze [P] Co najbardziej cenisz w miejscowosci, w której mieszkasz? [O] Spokój i ciszę, bo jednak jest to mała wioska i to najlepsze co można tutaj znaleźć @ MANIA [P] Jakie posiadasz obowiązki na swoich rangach funkcyjnych? [O] Robienie grafik i pilnowanie porządku w dziale Graficznym, pilnowanie porządku i kultury na całym forum itd [P] Jakie jest Twoje najbardziej pozytywne wspomnienie związane z siecią? [O] Ciężkie pytanie i ciężko wybrać jedno, gdyż większość jest pozytywna [P] I ode mnie zagadka dla Ciebie: Jak nazywa się ryba szpiega? [O] Śledź? @ KOMORNIK123 [P] Czy zabrał byś w trasę @ FunnyPuma [O] Tego brudnego busiarza z zestawem soków jabłkowych w butelkach? Nigdy w życiu [P] Co byś zmienił na forum [O] Nic, wszystko śmiga jak ta lala, co najwyżej gdybym miał jakiś Boski wpływ to chciałbym by jednak serwery kręciły się lepiej i było tutaj o wiele więcej osób angażujących się w życie tej społeczności [P] Rozmiar buta [O] 43 [P] Wymarzone wakacje [O] Takie, które nie są związane z pracą Ostatni raz na wakacjach byłem jakieś 15 lat temu, także nie marzą mi się w sumie żadne [P] GRASZ na jakimś serwerze na forum [O] Mówiąc szczerze, ostatnim czasy rzadko gram w CS'a, ale zazwyczaj coś tam wbijam postrzelać na DD2 bądź GO MODA [P] Z kim z forum poszedł byś na kieliszka a z kim na kolację [O] Z przyjemnością napił bym się z @ Juliusz.C. , @ ST Seba TD , @ MANIA , @ FunnyPuma , @ BRINA , a kolacje można byłoby zrobić przy okazji picia @ Kocham Cie kwiatuszku <3 [P] Kiedy zacząłeś grać w cska? [O] Dokładnie nie pamiętam bo aktualnego steama mam od 10 lat, ale mógł być to przełom 2006/2007 [P] Co skłoniło Cię do tego aby uczestniczyć w życiu forum? [O] Jak tu wbiłem to wrócił do mnie stary vibe robienia graficzek jak za starych czasów i tak od grafiki do grafiki, złożyłem podanie na Grafika, bo nie mogłem bez tej rangi zajrzeć do działu Zlecenia+ [P] Uprawiasz jakies sporty? [O] Aktualnie nie, od czasu jak zacząłem jeździć stałem się strasznie leniwym ujkiem [P] Masz jakąś ksywę jak tak to co ona oznacza? [O] Kiedyś wołali na mnie Rysiek, wzięła się ona z przypadku, w świetlicy u nas na wiosce kiedyś, któryś ze znajomych odjął K i Z z imienia Krzysiek i wyszło mu Rysiek [P] Gdzie ostatnio byłeś na Wakacjach? [O] Tak jak wcześniej wspominałem ostatni raz na wakacjach byłem 15 lat temu i jak dobrze pamiętam było to u wujka na wsi @ Juliusz.C. [P]. Czy @ FunnyPuma zostanie Twoim zmiennikiem? [O] Jak wyżej wspomniałem nie wpuścił bym tego busiarza z butelkami do samochodu nigdy w życiu [P]. Czy bawisz się czasami mięskiem na rozładunku? Treść pytania nie jest z podtekstem erotycznym - Krzysiu wozi mięsko [O] Nie Nie raz co prawda zdarzy mi się rzucać szynką z paki do metalowej wańki, bo w tym kraju firm nie stać na rampy, ale do zabawy bym tego nie podciągnął [P]. Planujesz piąć się na wyższe stanowiska na sieci? [O] Nie planowałem nawet zostać Grafikiem, czy moderatorem tutaj, wszystko tak jakoś wyszło, więc co będzie czas pokaże [P]. Gdzie chciałbyś spędzić najbliższy urlop? [O] Gdyby kiedyś doszło do takiej magicznej chwili jak mój urlop, czy wakacje to z pewnością gdzieś za granicą, marzy mi się odjebanie takiego Tripa jak KAC VEGAS oraz odwiedzenie hotelu Flintstonów [P]. Jakiej słuchasz muzyki? (rodzaj) [O] Rap/Pop i mixy tych dwóch gatunków [P]. Gdzie kierowca trzyma pełne butelki? [O] Nie mam pojęcia, to pytanie należy zadać "kierowcom busów" np. @ FunnyPuma [P]. Zamierzasz dalej robić u dziada? [O] Póki płaci to robie haha A jak długo to czas pokaże [P]. Czy cichy fan mocarnego 1.9 tdi zasypia przy jego dźwięku? [O] Oczywiście, że tak [P]. Co Cię najbardziej drażni na forum? [O] Nie które osoby, które zapomniały kim były [P]. Czy i jeśli tak, to dokąd chciałbyś się przeprowadzić? [O] Nie chciałbym się nigdzie wyprowadzać, mieszkam na wsi i mi to odpowiada, spędziłem ostatnio kilka dni we Wrocławiu podczas leczenia oczu i za żadne skarby nie chciałbym wylądować w takim miejscu, tylko i wyłącznie wieś [P]. Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Odpalić nute i w coś popykać na PC/PS4 Dziękuje za tak liczną ilość pytań Do kolejnego Q&A nominuje @ MANIA Skoro mania odmówiła, to drugą osóbką, która wrzucę na celownik będzie zacny miłośnik 1.9 TDI - @ Juliusz.C. , ty chyba nie odmówisz? 😂 6 2 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 13 Marca 2025 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Dziękuję za nominację. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 13 Marca 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 To kiedy ten kieliszek ? @ Krzysiek Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Marca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi