Użytkownik Andrzej12221 Opublikowano 15 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 Nick z CS: Papito Admin banujący: @ HooliganxPL !!!!!!! Serwer: Csgomod Data zdarzenia: Teraz Steamid: STEAM_0:1:551881510 Opis sytuacji: Dostałem ub a kolega tutaj wyżej banuje mnie za aktywnego bana pozdro normalnie xDDDD !!! @ Właściciel Pilnujcie sobie adminów na serwerze a nie banujecie za nic gram juz 7 dzien normalnie świadkowie to ludzie odemnie z klanu ze jesstem codziennie a dzisiaj dostaje bana za AB MASAKRA NORMALNIE...... Z Tego co wiem dziadek juz nie jest przeciez właścicielem serwera a dziadek zbanował mnie za to że sie z nim pospinałem A skoro @ Trivor Masz juz właściciela zaradz coś na to bo nie wytrzymam nic nikomu nie robie na serwerze tutaj specjalnie też sie nie udzielam żebym mógł sobie spokojnie pograć a dostaje bana za AB Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): AMXBans - 7.14.5 - Lista Banów Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): NO SIEMA Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 CSGO MOD HooliganxPL Opublikowano 15 Marca 2025 Admin CS 1.6 CSGO MOD Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 Gracz został zbanowany po wcześniejszej konsultacji z opiekunem serwera @ Dziadek. . Konsultacja odbyła się 2-4 minuty przed ukaraniem gracza - wyjaśniając swój czyn. Gracz napisał, że posprzeczał się z @ Dziadek. po czym dostał bana, prostując wypowiedź gracza - Działał ON na szkodę serwera. A wypowiedziane słowa w moim kierunku po otrzymaniu PERMA skutkują moim skromnym wnioskiem, że powyższy gracz nie zmienił się i nie zasługuje na UB. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Dziadek. Opublikowano 15 Marca 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 Bana osobiście sam bym nadał, aczkolwiek nie mam jeszcze pełnego dostępu do serwera. Warunki były jasne podczas przekazania serwera o których Ty nic i nie będziesz wiedział, aczkolwiek masz zakaz wstępu na ten serwer. Mogłeś grać bo bansy się zmieniły i nie miałem okazji importować starych banów na nowy bans. Bez UB. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 15 Marca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi