Użytkownik Browar3D Opublikowano 21 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2025 Nick gracza składającego skargę: Browar3D Nick gracza oskarżonego+SID (można sprawdzić wpisując "status" w konsoli): AdkAdek STEAM_0:0:38197024 Dowód(świadkowie/Demo/Screen): @ unfriendly0943 http://868476.node51.pukawka.pl/hltv-2503211747-jail_kakao_beta-1742575620-1742577660.zip 2:12 - Prowadzacy AdkAdek wydaje polecenia "zakaz zbijania szkiełka do odwołania" (odliczone) 2:46 - Prowadzący AdkAdek rozpoczyna zabawę "polegająca na zbijaniu szkła" (wcześniejsze polecenie o zakazie bicia szkła nie zostało odwołanie) wylosowane 3 osoby biły szkło 3:23 - Gracz Matijas informuje prowadzącego` "ale jest zakaz zbijania tego szkiełka Adk, nie odolales 3:30 - Prowadzący AdkAdek odwołał polecenie bicia szkła (tu dodam ze w sposób wulgarny) 4:26 - Prowadzacy AdkAdek wydaje polecenie "zakaz skakanie do odwołania" (odliczone) 5:28 - Prowadzacy AdkAdek rozpoczol zabawe która polega na skakaniu (zakaz skakanie do odwołania nie zostało odwołane 11:56 - Prowadzacy AdkAdek wydaje polecenia "zakaz skakanie do odwołania i zakaz wskakiwanie na pojazd do odwołania" (nie odliczone polecenie do odwołania) 12:05 - Prowadzacy AdkAdek zabija gracza Browar3D który wskoczył na pojazd FK 12:15 - Gracz Browar3D informuje dlaczego został nie słusznie zabity Browar3D: i fk nie odliczy,es polecenia do odwołania 12:18 - Odpowiedz AdkAdek No i dobrze mam wyjebane idz pisać skarge dzięki 13:22 - Admin unfriendly pyta sie AdkAdek o nieodliczone polecenia do odwołania 13:26 - Odpowiedz AdkAdek nie wiem on chyba jest jakiś rozjebany nie umie sie bawic wyjebane mam w to powiedziałem mu to 13:36 - Obraza AdkAdek w strone Browara3D AdkAdek: Jest kurwa bez muziem chce utrudnić zabawe to niech utrudnia" 23:30 - Prwadzacy AdkAdek informuje Browara3D że "zakaz skakania nie było do odwołania, a po zatem nie musze ich odliczać huja masz do gadania" (tu chodziło o polecenia z czasu 23:49 - Browar3D odpisał: Zobaczymy 23:52 - Prowadzący AdkAdek kurwa nie będziesz mi groził dzieciaczku a idź kurwa pisz szukaj demka pisz skargę" dalej jakaś obraz w stul ze nie mam mózgu (tu chce dodać ze moja odpowiedzą słowem "zobaczymy" tak chyba nawet nie wygląda groźba Czas zdarzenia: 21.03.2025 18:00 Skarga na prośbę AdkAdek Na sam początek chce dodać, że AdkAdek jest opiekunem Jail Break i prezentuje tylko sobą brak kultury, wyzywanie, kłamstwa i brak znajomości zasad gry nie wiem jak to sie stało, ze taka osoba jest opiekunem. Jego zachowanie prezentuje tylko zachowanie ktore musi zostać napiętnowane przez właściciela. Grałem tam może od wielu miesięcy przez jedna godzinne, a nie wiadomo co bym tam zobaczył po dłuższym czasie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 25 Marca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 @ Fuzzy 1 Odnośnik do komentarza
Fuzzy Opublikowano 26 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 @ EjBiSiDi Odnośnik do komentarza
Fuzzy Opublikowano 26 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 Administrator dostał upomnienie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi