Moderator old Opublikowano 4 Kwietnia 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2025 1. Twój Nick: old 2. Nick oskarżonego: Pupcia 3. Czas zdarzenia: 15:20 4. IP/SID oskarżonego: Pupcia VALVE_0:4:701068789 5. Powód skargi: Brak Kultury 6. Opis sytuacji: @ DwaTrzynascie213 ,Wytłumacz mi, dlaczego ty siedzisz po 20 minut na tym spec i bijesz godziny? Piszę ten temat, ponieważ już któryś raz jestem na serwerze, gdy ludzie robią syf, a ty afczysz na spekcie i zero reakcji. Nie mam nic personalnie do ciebie, więc nie odbieraj tego jako atak, tylko wyciągnij wnioski, bo de facto adminem jesteś dobrym. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Kwietnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2025 Porozmawiam się z adminiem oraz przejrzę damka. Gracz został ukarany banem. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Kwietnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi